Prima Pagina Apple MacBook Pro Retina Display are 10 indicatori pentru contactul cu lichidele

MacBook Pro Retina Display are 10 indicatori pentru contactul cu lichidele

  Noul MacBook Pro Retina Display lansat de Apple contine foarte multe modificari atat in ceea ce priveste structura componentelor internet, cat si in ceea ce priveste indicatorii pentru contactul cu lichidele. In acest nou produs compania Apple a introdus nu mai putin de 10 astfel de indicatori, 7 dintre ei fiind ascunsi sub diverse cabluri sau componente. In imaginea de mai sus aveti marcati cu rosu indicatorii ascunsi si cu albastru indicatorii vizibili si observati ca Apple a amplasat indicatorii ascunsi in zone importante ale placii logice.

  In vechile Mac-uri Apple impleenta maxim 8 astfel de indicatori, insa se pare ca produsele aduse de clienti la reparat i-au determinat pe cei din Cupertino sa implementeze masuri noi pentru detectarea contactului cu lichidele. In cazul in care un produs Apple a fost afectat de un lichid, garantia acestuia este anulata.

 • Luca

  Offtopic?zaone spunetimi si mie ce trebuie sa mai fac sa mă pot colega cu ipadul la o rețea wifi.Iti explic sunt in casa la un frate deal meu are o rețea wifi a lui fără protecție mam legat la ea sa actualizez aplicatiile ca sunt plecat de acasă de o luna si am pc–ul cu iTunes in Italia si vroiam sa actualizez aplicatiile a mers din 23 de aplicații după care 25 nu sau mai încărcat chipurile ca a căzut rețeaua desi pe iPhone 4 s funcționează wifi.Am încercat sa refac resetarea datelor de rețea ca in general asta făceam si acasă in Italia Daca imi făcea așa si după asta mergea.Acum nu pot sal fac sa recunoască rețeaua adică arată rețeaua dau sa conecteze si se invârte rotile aia si nu apare semnul ca sa conectat desi simbolul cum ca ar fi conectat la wifi apare pe tableta dar Daca încerc sa intru in AppStore sau vreo app imispune ca nu sunt conectat la net Daca ai vreo alta solutie spunemi si mie.

 • Marius

  @Luca
  Se pare ca ai stat foarte mult in Italia daca nu mai stii sa scrii romaneste…sau n-ai stiut niciodata?
  Nu vreau sa fiu rau sau nesimtit, dar vad astfel de specimene din ce in ce mai des din pacate…

 • @zaone vezi ca in poza sunt doar 10 semne

 • vlad

  unul mai ii pe clapa ( sub ecran )

 • Luca

  trăiesc in Italia de 6 ani stau in casa cu o familie de italieni urmăresc cel puțin 5 bloguri de tehnologie din peninsula in momentul de fata pt mine limba sau termeni in italiana au cam devenit inseparabili si multe cuvinte in româna de cele mai multe ori imi vin greu ca sa nu imi tocesc creierul cu unu sau mai mulți termeni mai ales ca se subintelege.Nu o fac pt faptul sa dovedesc ca trăiesc acolo asta prea puțin mă interesează pe mine sa îți arat tie ca eu trăiesc la Milano desi recunoaște ca ți-ai dori si tu sa pleci din cocina care a devenit România.Scuzama ca trebuie sa folosesc acest termen,sunt roman dar am alta mentalitate schimbată total după 6 ani petrecuti prin jumătate de Europa.Imi pare rău de tine dar sa imi calci mie pe urme va fi foarte greu.Scrie tu corect si citește in limba româna si lăsama pe mine agramat dar sa am norocul pe care l-am avut pana acum sa fiu sănătos si cu buzunarul gros( in putine cuvinte banul vorbește ) si bani eu cam am ca muncesc nu doar fac comentarii rautacioase pe diferite site-uri,forum etc.

 • shtormm

  Luca… fa un reboot la router, ajuta citeodata

 • Luca

  am încercat si asta,cred ca unica solutie care mia mai rămas este sa refac iosul desi e curat nu am jailbreack,dar cred ca e unicul mod de a mai încerca Daca nu va merge nici așa sa caut un alt wireless sa vad Daca merge Daca nu am sa merg cu ea in garantie

 • egrimisu

  felucitari Luca, si eu sunt plin de “comisarii” de acest gen.

 • claudiu91

  @luca mi-ai facut ziua mai buna… a scuze nu cred ca intelegi ce e cu cratima(-) aia pe acolo eu o pun din obisnuinta… miai facut ziua mai buna asta am vrut sa spun:) deci nu am cum sa-ti(sati) explic cat de “divertente” esti… am “alcuni amici” pe la mine si radem de 30 minunte fara se ne oprim:)) “grazie grazie”!!! te rog mai lasa cateva “commenti”. “grazie grazie grazie”!!!

 • @luca Imi pare rau sa iti zic dar se pare ca un router este mult mai destept ca tine (ce sa mai vorbesc de iPad).

  PS: ma bucur ca nu te mai vezi roman si prin urmare faci de ras statul italian (care e mai cocina decat Romania) asa ca prin urmare te rog sa intrebi blogurile din “PeninsULA” sa te ajute si nu le spune ca esti roman, ca ne faci de ras 😉

 • crixalis

  Mai bine sarac la mine in tara decat sclav la altii. Si ca idee, daca te duce capu o duci foarte bine si aici, la altii ori cat ai vrea mai bogat nu o sa fi decat media, in Romania inca mai poti face averi.

 • Cata Craciun

  “se invârte rotile aia” :)))