Prima Pagina iMac Zorro Macsk – cu doar 200$ poti transforma un iMac intr-un iMac...

Zorro Macsk – cu doar 200$ poti transforma un iMac intr-un iMac echipat cu touchscreen(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gLB8Hh2wg_U[/youtube]

  Foarte multi posesori de Mac-uri au cerut companiei Apple sa produca un iMac cu touchscreen, insa cei din conducerea companiei au afirmat ca utilizarea unui asemenea dispozitiv nu este usoara si dezvoltarea tehnologiei ar fi inutila. Ei bine pentru toti cei care doresc un ecran touchscreen in iMac exista acum un produs numit Zorro Macsk care va transforma iMac-ul normal intr-un iMac echipat cu ecran tactil. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca simpla montare a unui panou frontal peste ecranul iMac-ului ii confera acestuia proprietati tactile fara sa faceti ceva deosebit.

  Produsul companiei din China foloseste tehnologia cu infrarosu pentru a conferi capacitati tactile ecranului si asta va permite sa instalati si sa utilizati totul in doar 10 secunde. Practic scoateti rama din cutie, o montati pe ecranul iMac-ului vostru, o conectati la portul USB al acestuia si folosind sistemul multitouch al OS X puteti controla iMac-ul vostru fara prea mult efort. Produsul functioneaza si cu PC-uri, insa ecranul pe care montati rama nu trebuie sa aiba mai mult de 21.5 inch. In momentul de fata Zorro Macsk este disponibil pentru 199$ pe website-ul celor de la Amazon si reprezinta cea mai simpla metoda de a transforma un simplu iMac intr-un iMac echipat cu touchscreen. Din pacate doar modelul de 21.5 inch al iMac poate fi echipat cu acest produs si nu exista informatii care sa indice faptul ca ar putea fi lansata o versiune pentru iMac cu ecran de 27 de inch.

 • razvanrazy

  Foarte interesant si nici pretul nu este foarte mare.

 • Armadilo

  Nice

 • ticu

  Sau iei un wii remote si faci touchscreen din orice ecran 😉 Mult mai ieftin.

 • Mihai

  Nu inteleg cum functioneaza 🙂

 • ticu
 • Ionel CRACIUNEL

  Super produsul, sper sa apara si pe 27″, nu de alta dar intentionez sa cumpar unul la anu (cu retina si laser 🙂 ). asa ca unde strang atatia bani o sa gasec si de un chenar dasta`.
  off topic: cica o sa apara new iphone cinci cu bosonul Higgs!

 • octavian

  chiar este very nice si nu este chiar asa scump.este bun si pentru versiunea 21 inch si se merita sa il cumperi pentru a umbla cu degetul pe imac la fel ca pe iphone.

 • Sandu

  Voi chiar nu va dati seama ca este imposibil sa ii oferi unui ecran o caracteristica tactila cu doar o “rama de tablou” sau ce e aia. Este in mod evident, un fals. In plus, nu observati gesturile specifice iPad? Asta inseamna ca produsul lor nu ar putea fi comercializat fara a incalca anumite patente. Fiti mai deschisi la minte.