Un presupus panou frontal al iPhone 5 apare pe internet, el ar trebui sa prezinte un ecran de 4 inch construit folosind tehnologia in-cell

  Au trecut cateva saptamani bune de cand nu am mai vazut o presupusa componenta a unui iPhone 5, asa ca un website asiatic prezinta ceea ce sustin ei a fi un panou frontal al iPhone 5. Acest panou frontal ar trebui sa aiba un ecran de 4 inch construit folosind tehnologia in-cell care permite introducerea senzorilor tactili direct in ecran si permite subtierea acestuia. Cei care au facut imaginea sustin ca au primit panoul de la o sursa din interiorul fabricilor partenere ale companiei Apple si ca el este 100% real, desi nu prea pare a fi.

  In prima imagine aveti presupusul panoul al iPhone 5, in cea de-a doua imagine aveti panoul iPhone 4/4S si observati ca nu exista vreo diferenta notabila intre ele. Studiind cele doua poze exista 2 explicatii: fie iPhone 5 va avea un ecran la fel de mare precum iPhone 4S, fie poza este falsa. Daca mai vedeti poza pe alte publicatii macar stiti ce istorie are ea.