Prima Pagina Apple Un presupus panou frontal al iPhone 5 apare pe internet, el ar...

Un presupus panou frontal al iPhone 5 apare pe internet, el ar trebui sa prezinte un ecran de 4 inch construit folosind tehnologia in-cell

  Au trecut cateva saptamani bune de cand nu am mai vazut o presupusa componenta a unui iPhone 5, asa ca un website asiatic prezinta ceea ce sustin ei a fi un panou frontal al iPhone 5. Acest panou frontal ar trebui sa aiba un ecran de 4 inch construit folosind tehnologia in-cell care permite introducerea senzorilor tactili direct in ecran si permite subtierea acestuia. Cei care au facut imaginea sustin ca au primit panoul de la o sursa din interiorul fabricilor partenere ale companiei Apple si ca el este 100% real, desi nu prea pare a fi.

  In prima imagine aveti presupusul panoul al iPhone 5, in cea de-a doua imagine aveti panoul iPhone 4/4S si observati ca nu exista vreo diferenta notabila intre ele. Studiind cele doua poze exista 2 explicatii: fie iPhone 5 va avea un ecran la fel de mare precum iPhone 4S, fie poza este falsa. Daca mai vedeti poza pe alte publicatii macar stiti ce istorie are ea.

 • Mihai_rt

  Nu cred ca vom afla mai devreme de lansare cum va arata iphone 5

 • BtZ

  Cata dezamagire va fi daca ecranul va ramane la fel…

 • Alex S

  Ce ma bucur daca ramane la fel ecranul! Trebuie sa incapa in buzunar un telefon

 • Anonymous

  Ceva diferente sunt – clemele de la carcasa, partea stanga a display-ului, pozitionarea orificiilor pt senzori.
  Se pare ca va fi tot un display de 3,5.

 • Costi
 • bogdan

  intr-un fel ma bucur daca va ramane la fel ecranul pentru ca nu voi mai avea motive suficient de bune pentru a-mi face upgrade, altfel, nu as rezista..

 • Chatagra

  Clar fake .. Prinderile in cleme sunt la fel ca la modelul actual ..probabil photoshop