Prima Pagina accesorii Ego USB Hybrid Case – carcasa pentru iPhone echipata cu stick USB...

Ego USB Hybrid Case – carcasa pentru iPhone echipata cu stick USB este disponibila pentru achizitie

  Ego USB Hybrid Case este o carcasa pentru iPhone 4/4S despre care am vorbit acum mai bine de jumatate de an de zile cand v-am explicat ca ea este prima carcasa pentru iPhone echipata cu un stick USB. Producatorii carcasei au reusit sa conceapa un produs subtire care are echipat un stick USB mic si voi aveti posibilitatea de a alege intre carcase care vin cu stick-uri de 4/8/16 GB. Daca va uitati la imaginea de mai sus observati ca stick-ul USB se introduce in partea de jos a carcasei voastre, iar de acolo il puteti scoate si introduce usor intr-un calculator oricand aveti nevoie.

 

  Acum cateva luni v-am prezentat carcasa, acum va spun ca voi o puteti achizitiona la preturi cuprinse intre 18 si 50$ de pe acest website.

 • Se gasesc si pe gsmnet.ro 🙂

 • Eu nu le-am gasit.

 • Ionut

  Zaone : http://www.gsmnet.ro/huse-plastic-telefoane-originale/husa-plastic-apple-iphone-4-ego-hybrid-portocalie-blister…–42756

  Dar cred ca (din pacate) stikul e de forma, prins in carcasa fara sa aiba o legatura fizica (si functionala) cu iPhonul !!!!

  Adica nu cred ca ce filmezi (sa zicem) poti salva direct pe stickul ala, apoi sa scoti stickul si sa il bagi in calculator !

  Ar fi fost prea fain…

 • Adrisan

  Nenea Ionut cred ca aberezi cum sa se salveze pe stick ceea ce filmezi?… fuckin logic

 • Ionut

  @Adrisan, si eu ce am spus?
  Iti traduc, in esenta : stikul ala e de forma, prins in carcasa si NU este conectat la iPhone (cum poti crede la prima vedere daca te uiti la poze) ! Adica, nu poti salva nimic din telefon in stick in mod direct.

  Faceam o precizare, nimic mai mult.

 • Si cu ce ma incalzeste ca il am pe carcasa si nu in buzunar ?
  Nu vad care este scopul acestei carcase.
  Probabil sa mai faca niste bani firma care produce carcasele.