Prima Pagina Apple Samsung deschide un magazin “Apple” in Vancouver(Video)

Samsung deschide un magazin “Apple” in Vancouver(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S10ZxJXonws[/youtube]

  In Vancouver cei de la Samsung vor deschide un nou magazin in curand, dar pana atunci au facut un tur de prezentare al sau si in clipul video de mai sus aveti totul disponibil pentru vizionare. Daca va uitati cu atentie veti observa ca magazinul imprumuta anumite elemente care sunt disponibile intr-un magazin Apple, mai exact modul de aranjare a meselor si a produselor pe mese, lucruri cu care Apple se mandreste, avand in vedere ca ele ofera utilizatorilor posibilitatea de a testa mult mai usor noile dispozitive lansate de companie.

  Daca Apple ar fi brevetat aranjarea meselor in magazine probaibil i-ar fi dat in judecata pe cei de la Samsung, insa pana atunci avem o noua dovada de “ingeniozitate” din partea asiaticilor. Pentru a face o comparatie v-am atasat mai jos o imagine a unui Apple Store.

 • Yoyo

  Copiatorii astia de la samsung,iar fura,uuuuhhhhh,sa breveteze apple aranjatul meselor,statul si mancatul masa,ca doar ei l-au inventat,cata nerusinare pe koreeni astia,dar ei nu stiu ca masa e inventata de apple,din nou se dovedeste ca samsung fura si copie fara nerusinare…..

 • Nu e vorba de asta, e ideea ca in loc sa creeze o experienta unica, preiau conceptul altora si cand intri acolo ai o senzatie de deja-vu care e legata de un Apple Store. Nu te poti numi o companie mare, de succes, daca nu faci lucruri inovative, unice pentru utilizator.

 • KFF

  Te poti numi cand faci asta , doar Samsung . The clone company .

 • Toma

  Si cu ce seamana aranjarea produselor? Apple a pus doar un produs, Samsung 3 + ecranul ( cu informatii presupun ).

 • Si Flanco incearca sa copieze, cel putin la Cluj. Azi maine te trezesti ca iti fac training pe laptopuri cu Windows 🙂

 • Leo

  Zaone, get real. Sunt “n” magazine care ofera exact aceeasi functionalitate cu store-ul Apple.

 • Alain

  Incredibil….. Ce……..Cata nesimitire pe astia, asa copiatori nam mai vazut in viata mea!

 • real

  @zaone
  ia-o ca un lucru bun
  apple a facut un standard pt multi producatori

 • Sa nu crezi ca pierd eu somn cand copiaza Samsung :)))

 • Costinvlad

  Exista si la noi unu aproape identic in Careffour Baneasa….

 • Julius

  S-a dovedit stintific ca cei de la Samsung sufera de o boala genetica rara care se manifesta prin faptul ca incepind din copilarie cind copilul trece prin perioada de imitație si imita pe cei din jur dezvoltindu-si astfel personalitatea ,cei de la Samsung au gena care regleaza acest proces cu mult mai puternica decit alte persoane si ramine hiperactiva si in perioada adulta .Mai mult decit atit putem spune ca se chiar dezvolta ajungind la un nivel care inhiba puterea creatiei.Avind in vedere ca este o boala genetica trebuie sa fim toleranti cu ei eventual sa le si oferim niste drepturi.

 • hai sa nu exageram, nu totul inseamna “Apple”.. daca e sa te iei dupa logica asta si “Media Markt”, “Altex/Media Galaxy”, “Flanco”, etc au copiat de la ei.. pana si acasa e copiat, “Apple” a inventat masa, ce sa mai.. 🙂

 • supliciu

  apple nu a inventat gaura din covrig.magazinul samsung arata foarte bine si mi se pare tendentios sa consideri ca imita pe cei de la apple. ceea ce vezi in astfel de magazine se poate intalni cam la toate firmele mari care se respecta in aces domeniu.sa revenim cu picioarele pe pamant si sa nu mai facem aprecieri total nefondate.

 • eu

  Si un magazin Orange arata asa…Apple ar trebui sa-l dea in judecata :)))))

 • nobody

  Daca ala din videoclip e magazinul celor de la Samsung, atunci e jumatate din cat e cel al Apple. Locuiesc chiar langa Metrotown Mall …! 😉