Iata cum poti urmari posturi TV direct de pe iPhone sau iPad

  In ultima vreme am primit foarte multe intrebari care aveau legatura cu posibilitatea de a viziona posturi TV pe iDevice-urile noastre. Multi dintre voi doresc sa urmareasca posturile TV preferate direct pe propriul terminal, insa din pacate nu exista o aplicatie care sa aiba tot ceea ce va doriti voi. Majoritatea aplicatiilor din App Store contin posturi straine, insa desigur ca exista si unele care contin posturi romanesti, dar stream-urile oferite de ele sunt oricum disponibile pe website-urile televiziunilor respective.

  Pentru ca o singura aplicatie nu este indeajuns de buna pentru a acoperi toate preferintele, aveti doua liste care va permit sa incercati aplicatii pentru iPhone si iPad care poate v-ar oferi tot ceea ce doriti. Aici gasiti lista aplicatiilor pentru iPhone si aici gasiti lista aplicatiilor pentru iPad, ramane sa alegeti voi ce va place. Din pacate mi-ar fi imposibil sa va spun doar 2 sau 3 aplicatii care sa va acopere nevoile pentru ca ele nu exista.

UPDATE: Aici gasiti o lista completa de posturi TV pe care le puteti vedea direct in Safari.

54 COMENTARII

  1. Sunt si siteuri care ofera ProTV , Pro Cinema , etc , care online nu sunt disponibile . iPad friendly . Nu as spune numele pentru a nu cadea siteul . Deocamdata e gratuit .

  2. Zaone tie iti merg linkurile alea care le-ai postat?Eu cand apas pe ele imi deschide doar itunes si nimic mai mult,nu aplicatie nu nimic,te rog verifica,sau sunt facute sa deschida itunesul si acolo sa ne cautam noi singuri aplicatiile:)

  3. Ambele link-uri merg fara probleme, in App Store Romania desigur. In App Store-urile din restul lumii probabil nu merg, dar asta nu prea conteaza pentru ca aici pun link-uri pentru Romania si nu SUA, sau alte tari de pe glob.

  4. @geordanooo da-ne si noua lista aia de sopcasturi romanesti,eu fe am gasit nu merg,imi arata ca se incarca pana aproape de capat dar nu deschide postul.

  5. daca tii apadat pe link apare un copy. copiezi linkul ii dai paste in browser si te baga in appstore. eu am facut asta de pe iphone. mi-a dat mesaj ca daca fac asta de pe pc ar trebui sa mearga. ideea e ca linkul merge insa probabil trebuie accesat d p pc

  6. @marioxxl normal ca spune adresa este invalida daca o bagi la more si este in format http:// ,trebuie sa cauti adrese in format sop:// si sa le bagi la favorites….

  7. in forma sop://broker.sopcast…………blablabla.si nu merge zice ca este invalida saraca adresa.Poate sa fie ca ma aflu in Italia????? nu cred sa fie asta motivul

  8. Eu folosesc universal tv ,aplicatie gratuita in appstore:antena2,3,b1 tv,dolce sport ro,hd,kiss tv,mooz hd,hits,ro,realitatea tv,tvr hd,tvr1 hd,tvr3,tvr info,money chanel,utv hd…

  9. Pentru abonații Orange care au un bonament Pantera pentru iPhone tv-live de pe wap.orange.ro este nelimitat (nu intra in traficul de date inclus)

  10. @Adri ai probat si la un Show Pacatos?
    Eventual lasa si un link. Poate mie mi-a scapat adresa aia. Mersi mult si mai astept alte pareri referitoare la Antena 1

  11. Aveti aici toate stream-urile romanesti (cele nationale) – http://pastebin.com/idBu
    Copiati linkul direct in Safari si gata.
    Eu folosesc o aplicatie NetTV si NetTV for iPad care permite adaugarea de posturi personale la favorite. Se da add, se baga linkul Save si gata. E cu bani dar va descurcati 😉

    PS: KFF de ce nu o arzi prietene pe forumuri franceze daca urasti romanii asa mult ?

  12. @Daniel Ristea explica-mi si mie ce encu linkul ala de pastebin.com , am intrat pe el mi-am facut si cont dar nu vad nicaieri vreun stream video,poti sa fii mai explicit te rog,astept raspunsul tau,multumesc.

  13. salut
    ma bag si eu in seama, de situl asta stiati
    merg perfect toate programele ar trebui sa ii ridicam o statuie celui care l-a facut
    bravo lui!!!!!!!! merg perfect, mai sunt perioade cind nu merg chiar toate
    hai bagati mare
    http://www.spicetv.ro
    va faceti cont gratis si gata
    nimic nu stiti!!am glumit
    mere de curind ca pina acum a tot fost in teste!!

  14. Solutia cea mai ok pe care am gasit-o a fost sopcast prin adaugarea de canale la lista de favorite. Lista de adrese sopcast de canale romanesti poate fi gasita pe google. Bineinteles implica putina munca.

  15. @Mihai si eu am sopcast instalat si am cautat adrese pe goagal de mi-au sarit ochii dar crede-ma ca n-am reusit sa fac nici un post sa mearga si vb aia eram conectat pe wifi!

  16. @cipi sa iti dea dumnezeu sanatate cu acel link,este genial,multumesc adminului siteului spicetv face o treaba extraordinara,daca ar mai baga si hbo si digi atunci ar fi maxim.

  17. Am si eu o mica problema, stie cineva de ce pot viziona in reluare toate emisiunile de pe Antena1 pe Ipad si pe laptop nu? cand intru de pe laptop imi da mesajul cu “fastdownload” la toate emisiunile dar de pe ipad le pot viziona…..