Prima Pagina aplicatii Weather aduce informatii despre vreme in LockSceren-ul tau

Weather aduce informatii despre vreme in LockSceren-ul tau

  Printre toate tweak-urile din Cydia care va permit sa adaugati tot felul de informatii in LockScreen a aparut astazi unul nou numit Weather. Tweak-ul este special conceput pentru a afisa, in partea de ecran unde in mod normal apare un wallpapper sau notificarile push, un widget cu informatii despre vreme. In imaginea de mai sus aveti prezentat tweak-ul si observati ca el ocupa o foarte mare parte din ecran si prezinta nu doar informatii despre vremea unei zile, ci prezinta prognoza meteo pentru urmatoarele 4 zile, deci puteti afla rapid cum se vor desfasura lucrurile in zilele urmatoarea.

  Weather este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • george83

  da dar scrie in chineza 🙁

 • george_b

  E o mare prostie. Dupa instalare, daca ai cod de securitate la telefon nu mai poti vedea cifrele pentru a tasta codul deoarece il acopera aplicatia.

 • Jbfree

  In ultimul timp numai tweak-uri cu functionalitate redusa si terminate pe jumatate, am instalat multe si tot am asteptat update-uri sa rezolve anumite probleme si incompatibilitati, dar degeaba vad ca nu vin. Am dat si mailuri celor carora le apartin tweakurile si app, chiar detaliate cu ss pt a se vedea bugurile, dar nici un raspuns.

 • Bibeca

  In chineza???!!!

 • Stancescu Florin

  Si totusi eu cum setez orasul de resedinta ca prea ma intereseaza cupertino ???

 • Racea

  Un tweak de nota 2..mai mult nu comentez