iOS 6 beta 3 aduce in aplicatia Settings un nou meniu de administrare a optiunilor din aplicatia Maps

  In aceasta seara compania Apple a lansat iOS 6 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, iar in el a inclus, in interiorul aplicatiei Settings, un meniu dedicat pentru aplicatia Maps. In acest meniu aveti un set de optiuni care va permit sa alegeti nivelul volumului vocii care va ghideaza, aveti optiunea de alege daca distantele sunt afisate in mile sau kilometri, aveti optiunea de a alege daca label-urile din aplicatie sunt afisate doar in limba engleza si daca ele trebuie afisate doar in format mare sau in format normal.

  Setul de optiuni nu este important, insa este util pentru cei care vor sa isi personalizeze aplicatia Maps.

8 COMENTARII

  1. Asta e principala problema a iOS si a aplicatiilor pt iOS – lipsa optiunilor. Apple ar trebui sa inteleaga ca nu tot ce este simplu e si folositor.

  2. Tony, tu vorbesti serios sau la misto ?

    In cazul in care vorbesti serios, mi-e cam mila de tine si de ce se alege de tara asta.

    E normal ca apple sa faca modificari minore. Sunt diferite versiuni BETA pana iese iOS6 OFICIAL. Ma mir cum de face asemenea modificari fizice, cand deobicei se lucreaza doar in “spatele” sistemului de operare si, spre ex, la windows beta, nu mai adauga nimeni butoane ci doar il fac sa mearga mai bine si sa nu dea erori/incompatibilitate cu alte programe/placi.

  3. Nu compara Windows ul cu Ios. oricum, la windows nnu te obliga nimeni sa treci la ultima versiune pe harware ul tau vechi de doi ani. Ma deranjeaza ca modificarile sunt doar superficiale, lasa deoparte problemele importante ( autonomie, stabilitate, semnal), le ambaleaza frumos si sunt prezentate ca pogorirea duhului tehnologiei pe pamant. o noua aplicatie de harti….ok, trebuie sa te muti in america sa o folosesti, dar are 5 butoane noi. Dupa ce am platit pentru un device trebuie sa suport crash uri zilnice pentru ca a decis apple pentru mine ca am nevoie de ultima versiune de Ios care oricum nu mi imbunatateste experienta de utilizare. Daca zice apple…