Prima Pagina aplicatii Apple, vreau optiunea de a alege in ce format sunt trimise clipurile...

Apple, vreau optiunea de a alege in ce format sunt trimise clipurile video prin email

  Stim cu totii ca Apple nu are incluse optiuni pentru administrarea tuturor functiilor pe care iOS-ul le ofera utilizatorilor si in seara aceasta vorbesc despre aplicatia Mail si functia de partajare a clipurilor video. Am facut in aceasta seara un clip video de doar 10 secunde care era desigur filmat in format Full HD pentru ca Apple nu-mi ofera optiunea de a alege filmarea in alt format. Pentru ca vroiam sa trimit clipul pe calculator, dar imi era lene sa conectez iPhone-ul la el, l-am trimis prin email si am constatat, spre neplacuta mea surprindere, ca aplicatia Mail a facut o compresie a clipului video si din formatul Full HD cu rezolutie 1920 x 1080 l-a refacut la  rezolutia 568 × 320 si calitatea desigur ca s-a pierdut.

  Stiu ca e greu de implementat functii utile in iOS, dar draga Apple eu iti cer sa ne oferi lucruri utile, nu sa incluzi iconite noi in meniul Privacy. As fi vrut sa pot trimite clipul video respectiv la calitatea sa normala, avand doar un minut, fara ca aplicatia Mail sa ii faca o compresie care sa ii distruga calitatea, insa cer prea multe de la Apple in momentul de fata.

 • Vlad.P

  De curiozitate…ce dimensiune are clipul?

 • Claudiu daniel

  De acord o cerere pertinenta !

 • Csi02

  Zaone, sau alti membrii, scuze de offtopic dar stiti cumva vre-un fix pt freeze email si contacts?
  Multumesc si scuze de offtopic!

 • Ryan

  Zaone a aparut in cydia ilostfinder pare smecher dar nu imi trimite email cu pozele am incercat si pe 3g si pe wifi,la tine merge oare?

 • Ryan

  @Csi02 cred ca doar un restore te ajuta

 • MarioXXL

  @Ryan era ceva de genul asta dar mult m-ai adevarat. Poate stie Zaone. Nu-mi amintesc cum se numea. Am avut aplicatia pe 2G

 • noji

  iPhone 4S video size per 1 min of video at 1080p (1920 x 1080):

  ( [1920 x 1080 x 24] / 8 ) / 1024 = 6075 KB / frame

  6075 KB/frame x 30 frames/sec = 182250 KB/sec

  182250 KB/sec / 60 compression ratio = 3037.5 KB/s compressed

  3037.5 KB/sec compressed * 60 s / min * 1 MB / 1024 KB = 177.98 MB / min

 • Am facut eu o greseala, 10 secunde are filmarea si doar 30 MB. Anyway, da, e greu sa trimiti un film de 177 MB prin Mail, dar macar sa imi dea optiunea de a il face 720p, de exemplu. Compresia asta facuta de aplicatie i-a redus dimensiunea de la 30 MB la doar 1 MB :))

 • Justdd

  sincer m-am cam saturat de limitarea iOS-ului , de câteva saptamâni folosesc android si pot sa spun ca voi rămâne la android pana ce iOS-ul va fi mai mult sau mai puțin un open source si nu va fi asa de restrictionat!!

 • alex

  Pentru a vedea pe ipad orice tip de video-uri la orice calitate de pe pc exista programul polkast si vezi pe ipad instantaneu prin download pe ipad, e un fel de personal cloud storage, trebuie doar sa aveti wifi si sa lasati pc-ul deschis ca sa puteti avea acces pe ipad la videouri, poze, mp3-uri, etc…, e super programul polkast si e free. 🙂

 • Csi02

  @Alex, intradevar pare o aplicatie fff utila, dar nu reusesc sa fac sa mearga filmele Full Hd. Cum le sincronizezi cu iphonu?
  Multumesc de pont 😉

 • Daniel

  Poti filma cu iphone’ul si o ora dar atunci cand vrei sa trimeti video pe mail il reduce la cati MB permite siteul sa incarce de