Prima Pagina Apple iOS 6 beta 3 aduce Shared Photo Streams si VIP Mail pentru...

iOS 6 beta 3 aduce Shared Photo Streams si VIP Mail pentru iPhone 3GS

[youtube]http://youtu.be/kE0RgqIXNJQ[/youtube]

  In articolul in care am detaliat cele mai importante noutati ale iOS 6 beta 3 v-am explicat ca Apple a implementat functia Shared Photo Streams pe terminalul iPhone 3GS impreuna cu functia VIP Mail. Shared Photo Streams-ul il aveti prezentat in clipul video de mai sus si practic va permite sa partajati poze prin intermediul sistemului iCloud, functionalitatea fiind similara cu cea oferita de Facebook, Twitter sau Instagram, insa in cazul Shared Photo Stream-ului aveti optiunea de a afisa pozele doar anumitor persoane.

  VIP Mail va permite sa alegeti anumite adrese de email care apar intr-un inbox special in aplicatia Mail si care va sunt prezentate inaintea altora mai putin importante.

 • si pe ipod touch 4g

 • Touși…de ce nu va fi lansat iOS 6 și pe iPod Touch generația a3-a, dacă are același hardware ca 3GS?

 • geotiberiu

  legat de poze….
  exista posibilitetea sa creez albume foto cu poze din Camera Roll in iPad de exemplu dar sa le sterg din Camera Roll dupa aceea?

 • Weather

  @nnnnkjuil : pentru ca iPhone 3GS, inca se mai vinde, si inca mai este in fabricatie, fata de iPod Touch 3G, care nu se mai vinde in multe magazine, si nu se mai fabrica, adica de exemplu, eu am cumparat astazi un iPhone 3GS, ca deh e criza, si vad ca nu mai pot face update de soft, nu ma apuca crizele instant ca aflu ca abia acum cumparat telefonu, si nu imi este oferit suport pentru el?

 • Adri

  Pe 3gs functioneaza ios 5.1.1 ,dar si ios 6 fara cateva functii ca nu-i permite hardware-ul;insa comparativ cu telefoanele android generatia lui 3gs ,exista macar unul singur care sa poata rula ultima varianta lansata de Google?