Prima Pagina Apple Apple reduce timpii de livrare pentru MacBook Pro Retina Display

Apple reduce timpii de livrare pentru MacBook Pro Retina Display

  La mai bine de o luna de zile de la lansarea oficiala a MacBook Pro Retina Display si pana acum, Apple nu a reusit vreodata sa livreze vreo comanda in mai putin de 1 – 2 saptamani de zile, insa iata ca de aseara orice comanda plasata va fi livrata in acea perioada de timp. In multe dintre magazinele Apple a fost imbuntatiti timpii de livrare a comenzilor plasate acum si acesta este un prim semn care ar trebui sa ne dea de inteles ca Apple reuseste sa acopere numarul mare de comenzi plasate de utilizatori.

  Desi un MacBook Pro Retina Display costa nu mai putin de 2500$ in SUA, iata ca Apple are indeajuns de multi clienti interesati sa ii achizitioneze produsele premium si pentru cei din Cupertino acest lucru este fara indoiala imbucurator. Deocamdata in Romania resellerii de produse Apple par a avea MacBook Pro-uri cu Retina Display in stoc, insa nu-mi imaginez ca sunt chiar atat de multe disponibile.

  • Blitzkrieg

    OFF
    @zaone sau cine stie,a observat cineva ca atunci cand faci o poza pe iPhone 4/4S blitzul este mai puternic decat atunci cand filmezi sau in aplicatii?
    Exista vreun tweak sau o aplicatie buna care sa porneasca blitzul “full”?

  • Eu fac maine o luna de cand astept sa mi-l aduca cineva din state. Comanda fusese plasata pe 22 iunie si a ajuns la destinatar pe 18 iulie. E amuzant ca din China pana in New York a facut doar 5 zile.