Ce aplicatii utilizezi pentru a cauta puncte de interes in Romania

 

  Desi Google Maps-ul contine foarte multe puncte de interes in Romania, din pacate sistemul nu dispune chiar de toate locatiile pe care un utilizator le cauta si aici ma refer la business-urile locale nu foarte importante. Pentru ca Google nu ofera tot ceea ce am eu nevoie, si pentru ca Maps-ul fin iOS 6 nu este mai bun, utilizez aplicatia Urbo pentru a cauta diverse locatii in orasele din Romania. Aplicatia imi da posibilitatea de a descoperi puncte de interes din jurul meu si de a naviga catre ele, iar pana acum nu a dat vreodata gres la cautari desi nu am cautat doar puncte de interes importante.

  Din pacate in iOS 6 aplicatia nu foloseste sistemul nativ de harti al Apple, ci ma directioneaza catre versiunea web a Google Maps si aceea nu ofera o experienta de utilizare catusi de putin placuta. In aceasta idee va intreb ce aplicatii utilizati pentru a cauta puncte de interes in Romania si cat de bine se descurca acele aplicatii pe iOS 6.

9 COMENTARII

  1. Sal scz de off am un iphone 4s luat din uk , care nu e activat am citit ce ai spus despre hacktivare dar nu i pot afla imei ul ,vreun sfat te rog?