Apple va participa la conferinta Black Hat 2012, va discuta despre securitatea iOS-ului

  Pentru prima oara in istoria sa compania Apple va participa la o conferinta Black Hat pentru a discuta despre securitatea unui sistem de operare dezvoltat de catre ea. Conferintele Black Hat sunt organizate de 15 ani de zile in SUA, insa abia anul acesta cei de la Apple au fost de acord sa participe si vor tine o conferinta legata de securitatea iOS-ului. Dallas De Atley, manager departamentului care se ocupa cu securitatea sistemelor de operare ale Apple, va vorbi in cadrul unei conferinte Black Hat despre componentele cheie ale sistemului de securitate din iOS.

While many major technology vendors have overcome their reluctance to making a public showing at the conference, Apple, now the world’s most valuable company, has had no problem snubbing a community whose aim is to unearth its vulnerabilities. That will change Thursday when Dallas De Atley, manager of Apple’s platform security team, is scheduled to give a presentation on key security technologies within iOS, the operating system for iPhones and iPads.

  Angajati ai Apple au participat in trecut la conferintele Black Hat, insa abia acum compania va tine in mod oficial o prezentare si va fi interesant de vazut ce se va prezenta acolo. In ultimi ani Apple a luptat din greu cu dezvoltatorii solutiilor de jailbreak pentru iOS si prezenta lor al o conferinta dedicata hackerilor denota interesul pe care compania il are fata de acest fenomen si fata de securizarea cat mai buna a platformei sale.

2 COMENTARII