Gadi – o husa scumpa pentru iPhone care iti permite sa raspunzi la telefon fara sa scoti dispozitivul din ea

  Gadi este o husa pentru iPhone care are o functionalitate destul de interesanta. Ea are o taietura in portiunea in care apare butonul de deblocare a terminalului si raspundere la apeluri, iar cu ajutorul ei puteti raspunde rapid la telefon fara a scoate terminalul din Husa. Accesoriul are o taietura in dreptul difuzorului si are marcate butoanele de volum, insa din pacate nu va si arata cine va suna, deci va trebui sa raspundeti fara sa stiti cine se afla la cealalta parte a receptorului. Husa este ciudata si interesanta in acelasi timp, dar la 110$ nu cred ca va atrage prea multi cumparatori.

Gadi is a beautiful, hand-crafted case, tailored for the iPhone 4. It is made from 100% vegetable-tanned leather that ages beautifully. It is designed to allow answering calls without having to remove the case. Just slide and answer. 

Note that Gadi is tightly tailored around the iPhone and will take a couple of weeks to streach to its best fit. 

Gadi, our full leather iPhone case is inspired by Ned Kelly, an Irish Australian bushranger, who used to wear a home-made plate-metal helmet with a narrow horizontal slot for his eyes (Ned, our iPhone 3 case was named after Ned Kelly). Ned, considered a cold-blooded killer by some and a folk hero by others, was a symbol of Irish-Australian resistance against the British ruling class oppression. On June 1880, Ned was eventually captured and hanged for murder. His daring and notoriety made him an iconic figure in Australian history, folk lore, literature, art and film.

  • Fits the iPhone 4
  • Slide-n-Answer slot allows answering incoming calls with the phone in its case
  • Vibrate and volume buttons are easily accessible
  • An open slot allows quick access to charge and sync port 

17 COMENTARII

  1. buna ziua , imi cer scuze ca va cer ajutor aici , este vreo aplicatie ptr iphone compatibila cu allshare control , de la samsung ?
    adica am un tv samsung cu smartv , cu wireless , si vreau sa folosesc iphone pe post de tastatura sau mouse , va multumesc.

  2. @eu de acord cu tine
    de unde drq sti cine te suna…sau ce? raspunzi fara sa sti cine te suna?!?!
    ME:-alo!!!
    CALLER:-ceau!!! CE MAI FACI ?? vrei sa mergem la un film???
    ME:-da tu cine drq esti si ce ai cu mine???
    (lasa-ma-n pace!!!! SCUUUUUMPAAAAA!!!)

  3. cum drac sa dau frate 110 dolari pe o husa din piele decupata…asa pot face si eu la husa mea din piele..iau foarfeca si o decupez unde este slide to answer si gata…cum sa dau atata amar de cash

  4. Pretul nu ma mira, sunt si alte companii care fac accesorii la preturi de genu’. Un procent mare din pretul asta il dai pe brand si pe calitatea materialelor din care e facut, si ma indoiesc sa fie de proasta calitate 🙂

  5. Pot raspunde dar fara sa vezi cine te suna :)) eu unul nu mi-as cumpara asa ceva, in prezent folosesc o husa de silicon de care sunt foarte multumit!