Prima Pagina Apple Oamenii bogati iubesc produsele Apple

Oamenii bogati iubesc produsele Apple

  Un studiu recent derulat in SUA denota faptul ca persoanele a caror avere depaseste suma de 100.000 $ aleg cu precadere produsele Apple, insa vorbim doar despre iPhone-uri si tablete iPad. Aceste doua iDevice-uri au cea mai mare cota de piata in randul persoanelor a caror avere depaseste 100.000 de dolari si ea nu scade nici daca vorbim despre persoane a caror avere se situeaza peste 1 sau chiar 5 milioane de dolari. In toate cele 3 cazuri iDevice-urile sunt terminalele mobile preferate, pe locul 2 situandu-se desigur dispozitivele cu sistem de operare Android.

According to a new report, when it comes to users whose net worth is more than $100,000, the Cupertino, Calif., company’s iPhone and iPad remain the phone and tablet of choice, respectively. And for the most part, Apple’s market share only increases the higher up the asset scale you look, according to the report from Spectrem Group, a research firm that specializes in the affluent and retirement markets.

  Din pacate un studiu la nivel global nu exista, insa majoritatea persoanelor care au milioane de dolari in conturi sunt vazute utilizand iPhone-uri la diverse evenimente mondene si brandurile premium precum cel al Apple atrag intotdeauna atentia utilizatorilor.

 • Adi

  Si nu numai aia bogati le iubesc produsele Apple

 • Narcis

  E evident,bogatia cere calitate:)

 • Alain

  si in romania e la fel

 • Th3Dog

  da alain, si in romania e la fel, insa majoritatea sunt cocalari

 • Claudiu daniel

  Si BB se vad destul de des si in multe filme ca si Iphone de altfel !

 • JohnnyD

  Oricine se respectă si cere calitate iubeste Apple indiferent de natura financiară

 • KFF

  E interesant de urmarit noua serie a Dallas de acum din 2012 : toti au iPhone-uri sau BB . Se insista mult cand primesc mesaje sau apeluri : se cede clar ecranul pret de cateva secunde .

  Si cum sunt nationalisti , nu au in film marci de telefoane ne-nord-americane , cele cu Android .

 • Vasi

  Nu poti sa urasti produsele Apple, chiar daca nu e neaparat sa le iubesti. Cei saraci, pot fi invidiosi, scarbiți sau revoltați fața de cei bogați, dar nu sa urasca produsele Apple…nu au nicio vina iDeviceurile.
  Am mai zis…daca s-ar da o lege (imposibil) ca fiecare om de pe pamant sa primeasca la alegere un device gratis….aproape 100% cred ca ar alege unul Apple. Părerea mea.

 • alex razvan

  nu meaparat ca e bogat are apple…eu zic ca apple e un brand si ca sa nu isi cumpere un plastic…ca na e bogat…recurg la apple….dar mai tre sa zici zaone ca mai sunt si cei care isi costumizeaza telefoanele cu bling-blinguri sau diamante sau etc….ca mai sunt dinaia si in america 😛 si nu folosesc android 😛

 • alex razvan

  si revin…e normal sa se cumpere ceva cu care poti si sa te etalezi in barurui restaurante….telefon,tableta,laptop,ca om bogat….ca doar nu ei galaxy mini si mergi sa faci poze la tablouri :))

 • Bogdan

  Avere de peste 100.000 de dolari? Nu aproape oricine cu un apartament și o mașină are așa ceva?

 • Andreidon

  In romania nu multi cocalari au iphone,de ce? Simplu nu stiu ce face iphone-ul e prea complicat pt ei:)) sa vad cine nu imi da dreptate! Maxim o luna doua rezista un cocalar cu un idevice in mana