Componentele noului iPhone 5 sunt comparate cu componetele din iPhone 4 si iPhone 4S

  Daca tot ne-au fost prezentate componentele interne ale iPhone 5, de ce sa nu vedem si o comparatie cu componentele interne ale iPhone 4 si iPhone 4S, care vor ramane in magazine dupa lansarea noului dispozitiv? Pentru inceput Apple revine la modelul de motor vibrator din iPhone 4, insa aici vorbim doar despre design-ul componentei deoarece functionalitatea va fi cel mai probabil la fel de buna precum in cazul iPhone 4S. In ceea ce priveste cablurile, Apple continua sa grupeze aceste cabluri in baza functionalitatii lor dar si a apropierii de componentele cu care se interconecteaza, iar in imagine observati cat de mult a evoluat design-ul lor de-a lungul timpului.

  In cea de-a doua imagine avem prezentate dintr-o alta perspectiva cablurile care controleaza butoanele de volum, portul audio si butonul mute, iar in cazul iPhone 5 observam ca mutarea portului audio la baza dispozitivului a determinat si o prelungire a cablului care include si mecanismul care blocheaza iDevice-urile si le inchide. Pana la iPhone 5 butonul Lock era inclus in cablul care controla senzorii de proximitate si lumina ambientala, insa acum acel cablu a devenit mult mai simplu.

  Aceste noi componente demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca iPhone 5 va avea un design modificat cu un port audio pozitionat la baza dispozitivului.