Iata cum puteti accesa lista cartilor romanesti din iTunes BookStore

  In Romania exista iTunes BookStore de ceva vreme si autorii romani nu s-au sfiit sa includa in magazinul celor de la Apple aproape 500 de titluri scrise in limba romana. Apple ne ofera posibilitatea de a vedea doar aceste carti in iTunes-ul sau si urmand acest link puteti face acest lucru. Trebuie sa aveti App Store-ul setat pentru Romania daca doriti sa vedeti numai cartile disponibile in limba romana.

Thanks to Dennis.

10 COMENTARII

  1. Multumesc pt. pont. Pacat ca, in afara de cateva carti pe care ( maxim ) le numeri pe degetele de la maini, restil e maculatura. P. S. mi se pare doar mie sau parca nu se leaga Teodor Baconschi sau Varujan Vosganian langa nume precum: Dostoevsky, Emily Brontë, Jules Verne sau Alexandre Dumas. Parerea mea. Oricum mi-ar placea sa gasesc: “De veghe in lanul de secara” si “Destinatia mea, Stelele” in limba romana. Seara faina !

  2. Zaoane ( sa ma ierti nu iti stiu numele, si toata lumea iti spune asa pe aici ) felicitari pentru tot efortul pe care il faci sa implinesti niste goluri …. ma refer la literatura , si la alte “mici” chestii marunte 🙂 de genul acesta care uneori iti fac viata un pic mai frumoasa. Un gând bun intr-o lume care se scufunda …..

    PS : oare intre atatea talente pe care le avem, inclusiv in domeniul IT, de ce trebuie sa asteptam la altii sa vina si sa ne puna punctul pe i ? Chiar nu se gaseste nimeni sa faca un JB romanesc ?
    O biblioteca romaneasca ? Hm …..

  3. Cand accesez linkul din articol primesc urmatorul mesaj: “This item cannot be accessed on your device, but may be available from the iTunes Store when accessed from your computer.”
    Aveti idee de ce?

  4. Multumesc pentru link, chiar este util!
    Este insa o problema cu cartile. Conversia la formatul epub presupune pentru o editura trei click-uri in plus – open, convert, save!
    Sa ceri pentru asta 30% in plus fata de formatul tiparit este deja prostie!
    M-am uitat in biblioteca sa ma conving.
    Si pe urma se plang editurile ca nu se cumpara sau se pirateaza… Oare de ce?

  5. Asta spuneam si eu.
    In cazuri fericite este vorba de 30%.
    Dar in unele cazuri este vorba de 100%, ceea ce este aberant.
    Ca la noi, la nimeni.

  6. draga Sebi, daca tu stii ca se face cu trei cickuri, arata-mi si mie te rog, ca eu mi-am mancat sufletul facand trei clickuri si al naibii daca mi-a iesit, e adevarat ca preturile ar trebui sa fie mai mici, problemele sunt altele, de ex iei o carte paginata aiurea pt print si o faci pt epub, crede-ma ca daca nu e pusa la punct , iese o mare varza, descrierea html e obligatoriu sa fie foarte precisa, orice greseala se vede, se fac o tona de setari sa iasa ca lumea, e o intreaga stiinta…de asta zic, daca stii tu cum se face repede si bine mi-ar fi de mare folos cunostintele tale, de nepretuit….