Iata documentele care dovedesc faptul ca Google a avertizat Samsung sa nu copieze design-ul tabletei iPad

  In cursul sedintei de judecata care s-a desfurat ieri in SUA, Apple a prezentat o serie de documente care dovedesc faptul ca Google a avertizat Samsung ca tableta Galaxy Tab 10.1 are un design mult prea asemanator cu cel al iPad. Mai mult decat atat, Google le-a cerut celor de la Samsung sa schimbe design-ul tabletei pentru a il face distinctiv, insa compania coreeana a refuzat sa dea curs acestor cereri preferand sa lanseze produsul care parea ca va avea cel mai mare succes pe piata.

  Samsung a chemat si un designer care a incercat sa convinga instanta ca Galaxy Tab 10.1 nu copiaza design-ul iPad, insa din moment ce Google a sesizat acest lucru si a cerut schimbarea design-ului, lucrurile sunt clare. Samsung are o problema serioasa in acest proces si ea este reprezentata de documentele de mai jos care confirma tot ceea ce Apple spune de mai bine de un an de zile prin intstantele din intreaga lume.


7 COMENTARII

  1. Daaa seamana izbitor, zici ca sunt 2 picături de apa, imi este imposibil sa deosebesc aceste 2 tablete, wtf?
    Asa caline si ce e relevant in chestia asta? Uite spre exemplu la voi in sectie, tu si femeia de serviciu.
    Ea iti spune ca nu ai voie sa mai fumezi si sa faci gunoi, dupa care vine comandantul si iti zice, de ce fumezi ma, nu ti-a zis femeia de servici sa nu mai fumezi, hai sa vedem cum negi?
    Problema e alta, de ce trebuie sa negi, who the f–k e femeia de serviciu? si de ce sa nu mai fumez?

  2. Deja mi-e acru de stirile astea cu samsung copiaza pe apple ..ma trezesc dimineata si zic hai sa vad ce se mai intampla cu produsele apple ..intru aici si vad ca samsung a zis ca nu au copiat .. La amiaza vine apple si aduce alt expert care e mai tare si afirma ca au copiat ..seara iara stire ca samsung bla bla bla . Parca e vorba de ponta de la noi.
    Sincer eu ma bucur ca samsung a copiat reprodus sau furat functionalitatea ideviceurilor la fel cum au facut si cei de la apple cu ideile si softul PARC/XEROX la fel cum a facut si microsoft cu osx .. Poate va intrebati de ce am acest punct de vedere .. E simplu se incepe prin a copia ceva dupa care se va inova si in momentul in care compania care e pe val isi va atinge limitele si nu va mai fi un trend de copiat aparand astfel inovatia . Ce ma intereseaza pe mine in acest moment este daca apple isi va putea pastra suprematia cu “noul iphone” .. Va urma 😉

  3. Cesare,Cesare…ti-am spus ca esti martian,si vad ca nu te dezminti,chiar iti place..:)))…treaba asta ar trebui sa-l intrebi pe Baconschi…si atunci poate ne aduci si noua la cunostinta cum de s-a votat asa…aici e Romania,revino cu picioarele pe pamant…