MARTIAN – un ceas incredibil care iti permite sa controlezi iPhone-ul prin simple comenzi vocale(Video)

  Lansarea Siri nu a impresionat chiar atat de multa lume avand in vedere ca asistentul personal din iOS nu controleaza in totalitate sistemul de operare, insa aceasta tehnologie ar putea avea un rol mult mai important in anii urmatori. De ce spun asta? Ei bine o spun pentru ca produse precum MARTIAN vor schimba modul in care privim smartphone-urile si sistemele de comenzi vocale. MARTIAN este un ceas care se conecteaza la iPhone prin Bluetooth si ne permite sa controlam terminalul celor de la Apple prin simple comenzi vocale, dar cu ajutorul lui Siri.

By simply speaking and listening through your Martian Watch, while leaving your phone in a pocket, purse or backpack, you can:

  • Place and answer calls,
  • Send and receive text messages (“text-to-speech” played through the watch),
  • Use your phone’s native voice command app, such as Siri, S-Voice, or Google Voice, to set calendar events and reminders, and search for information,
  • Be notified of incoming calls, texts, and calendar and social media events with vibration, an LED light and OLED text display,
  • Incoming call alert via vibration, green LED and caller ID display.
  • Accept or decline incoming calls with the push of a button, or decline with a shake of the wrist.
  • Talk and Listen using Martian’s clear speaker and noise-cancellation microphone.
  • Wireless leash option – Notifies you when your phone is left behind.
  • Connects to mobile phone using Bluetooth wireless technology – almost anything you can do with your Bluetooth headset, you can do with your Martian Watch.

  Practic folosind MARTIAN puteti comanda iPhone-ului: sa trimita mesaje; sa va citeasca mesajele; sa apeleze pe cineva; sa respinga apeluri; sa raspunda la un apel si sa transfere apelul catre ceasul echipat cu microfon/difuzor; sa ruleze melodii; sa va afiseze mesajele pe ecranul ceasului, plus multe, multe altele. MARTIAN preia practic controlul iPhone-ului cu ajutorul Bluetooth-ului si cred ca asemenea dispozitive vor deveni tot mai importante in viitor.

  Deocamdata MARTIAN este doar un proiect al Kickstarter, insa el va fi cel mai probabil finantat si va ajunge anul viitor pe piata. Probabil va intrebati si la ce pret va fi disponibil produsul, ei bine cei interesati il vor putea cumpara pentru 180$ daca proiectul va fi finantat.

6 COMENTARII

  1. pentru ca Steve nu mai este iar acum apple “retineaza” device-urile lui steve. dupa cum arata iphone 5 ca un 4s alungit se vede cate idei au pe la apple