HappyFingers iti permite sa controlezi functii ale iPhone-ului de pe un calculator(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I_GukW4kBA4[/youtube]

  HappyFingers este o suita software pentru Windows care va permite sa controlati anumite functii ale iDevice-ului vostru direct de pe calculator. Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati o aplicatie in Windows si una in iPhone-ul vostru, iar mai apoi veti putea apela contacte direct de pe calculator, veti putea trimite SMS/email-uri fara a scrie efectiv mesajele pe terminal, plus multe altele. Ca sa fiu sincer functia de trimitere a SMS-urilor este probabil cea mai interesanta deoarece iOS-ul nu ofera o asemenea functionalitate in combinatie cu alte dispozitive, desi terminale precum Nokia aveau implementate sisteme asemanatoare de ani de zile.

  Sistemul HappyFingers se conecteaza la iDevice-ul vostru prin Wi-Fi si interfata intuitiva a sistemului nu ar trebui sa va dea prea multe batai de cap atunci cand doriti sa trimiteti un SMS, de exemplu. Programul HappyFingers pentru Windows il puteti descarca de aici, iar aplicatia gratuita HappyFingers este disponibila in App Store.

Pretul initial:
Numele:
SMS PC HappyFingers : iPhone on your desktop

Gratuit

s





Developer: Red Trolley Softw…
US only
Categoria: Business


Descriere: HappyFingers is the easiest way to edit, search, select, and call or text/sms your iPhone contacts right from your WiFi enabled Windows PC. No more fumbling with that tiny iPhone keyboard!

To use HappyFin…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.9 Mb