Iata cum poti ascunde complet aplicatiile terte din iPhone, iPad si iPod Touch fara a face jailbreak

  Daca sunteti o persoana care nu doreste sa aiba toate aplicatii afisate tot timpul pe propriul iDevice, sau daca aveti ceva de ascuns pentru o perioada scurta de timp, iOS-ul va pune la dispozitie un sistem simplu care indeplineste exact functia de care aveti nevoie. Acest sistem este disponibil in meniul Restrictions din Settings>General>Restrictions, iar cu ajutorul sau puteti ascunde toate aplicatiile terte din iOS(cele instalate prin App Store), dar nu si shortcut-urile website-urilor care ramand afisate.

  Accesand acel meniu de restrictii veti avea pe la jumatatea paginii un submeniu numit Apps/Aplicatii, iar in el puteti specifica ce fel de aplicatii terte doriti sa fie afisate in iOS. Puteti alege sa afisati orice fel de aplicatii, puteti alege sa nu afisati vreuna, sau puteti alege sa afisati aplicatii potrivite pentru anumite varste. Apple listeaza aplicatiile pe categorii de varsta si cu ajutorul acestui meniu puteti ascunde anumite aplicatii nepotrivite, ori toate aplicatiile din iDevice-urile voastre.

  De indata ce ascundeti o aplicatie prin acest mod, ea nu va mai fi afisata in sistemul de cautare al Spotlight, deci ele dispar complet. Le puteti reafisa selectand optiunea Allow All Apps.