tsProtector PFB blocheaza accesul aplicatiilor la informatii confidentiale din iOS

  tsProtector PFB este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti bloca accesul aplicatiilor la informatiile confidentiale din interiorul iOS-ului. Un sistem asemanator a fost deja conceput de catre Apple pentru iOS 6, insa in iOS 5 el nu exista, dar tweak-ul tsProtector PFB vi-l implementeaza. Practic dupa instalarea tweak-ului veti fi anuntati printr-o fereastra de tip pop-up de fiecare data cand o aplicatie incearca sa acceseze anumite informatii ale iOS-ului, alerta spunandu-va ce anume incearca sa acceseze aplicatia si dandu-va optiunea de a ii permite sa acceseze informatiile sau nu.

tsProtector Public Free Beta! This tweak will protect you system files from AppStore apps. You can allow or block any app accessing system. Alert will appear only when app try to access to system. All applications are not attempting to access a system.

  Tweak-ul este acum disponibil intr-o versiune beta si exista posibilitatea ca anumite aplicatii sa nu fie detectate de el, insa in mare ar trebui sa stiti orice acceseaza aplicatiile voastre. Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, iar acolo puteti activa/dezactiva tweak-ul si puteti vizualiza lista aplicatiilor care au incercat sa acceseze informatii de sistem. tsProtector PFB este compatibil cu iOS 4 sau mai mare si in Cydia il gasiti gratuit in repo-ul BigBoss.

5 COMENTARII

  1. Nu stiu ce aplicatie ti-a sters tie nr.de tel,da eu n-am avut nici o problema cu PMP!Ma anunta cand ceva vrea sa acceseze contacte,locatie sau identitate,si daca aleg sa-mi protejeze,trimite date false catre aplicatia care vrea sa ma “cunoasca mai bine”!In viitor se pare ca o sa fie si mai multe functii!