Transforma un iPhone 4/4S intr-un iPhone 5 prin inlocuirea carcasei(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x4EXHXyaZ08[/youtube]

  Daca tot au aparut atatea zvonuri in legatura cu carcasa pe care iPhone 5 urmeaza sa o aiba, o companie s-a gandit sa ofere posesorilor de iPhone 4/4S posibilitatea de a schimba carcasa propriilor dispozitive cu cea a noului terminal. Practic vorbim despre o carcasa care o inlocuieste pe cea a actualelor terminale, dar care arata exact precum cea a iPhone 5. Carcasa este facuta din aluminiu si o sticla acrilica, intregul pachet vine si cu o surubelnita pentalobulara care va permite sa desfaceti suruburile de la baza dispozitivului, iar transportul international dureaza 7 zile.

This iPhone 5 conversion mod kit converts your iPhone 4 /4S to look just like the iPhone 5! (assuming that the iPhone 5 leaks are real…) ! When we first saw the leaked iPhone 5 photo from various tech sites, we were all anxious to try out! We thought that the easiest and fastest way out is to convert our iPhone 4 / 4S to look just like iPhone 5.

  Daca va intrebati cat costa iPhone 5 Conversion Mod Kit-ul, atunci va spun ca va trebui sa scoateti 30$ din buzunare pentru a il cumpara, dar aceasta suma nu include si pretul transportului pana in Romania. Facand abstrantie de informatiile despre carcasa, uitandu-va la terminalele din imagini puteti realiza usor ca acest nou capac va fi pricinpala diferenta dintre iPhone 5 si iPhone 4/4S.