CruxSKUNK – o noua carcasa care promite sa transforme tableta iPad intr-un laptop(Video)

  Desi Apple promoveaza tableta iPad ca un dispozitiv care ar trebui sa ne faca sa uitam de PC-uri, comerciantii nu-si lasa clientii in pace si dezvolta carcase care contin o tastatura si transforma tableta iPad intr-un “laptop”. CruxSKUNK este o asemenea carcasa, ea este disponibila sub forma unui proiect al Kickstarter si cu ajutorul sau puteti transforma, macar in exterior, tableta iPad intr-un laptop. Lasand la o parte design-ul specific al unui laptop, carcasa are o tastatura care se conecteaza prin Bluetooth la tableta voastra si va permite sa o controlati, insa aici se opreste tot.

This isn’t our first rodeo. At Crux we’ve been busy making keyboard cases for your iPad® for about 2 years now. Needless to say we’ve learned a lot about design, manufacturing, and getting a product to market. The CruxSKUNK™ is the culmination of everything we’ve learned. There is essentially no other keyboard case that can touch the fit, finish, attention to aesthetics, and detail that we’ve put into the CruxSKUNK™. We’ve done a lot of work in this space, in fact we have over 8 patents pending on all of the technology that comes in the CruxSKUNK™. We think you’re gonna love the result. We really hope you’ll join us in getting this product to market and into your hands!

  Ideea din spatele CruxSKUNK este interesanta, aceasta nu este prima carcasa cu tastatura ce se invarge la un unghi de 360 de grade, insa pe kickstarter pare sa fie foarte populara. Cand va fi lansata ea ar putea fi disponibila in magazine la pretul de 135$, insa nu stiu daca se vor gasi chiar atat de multi oameni interesati sa o cumpere.

9 COMENTARII

  1. Apple ne crede tampiti pe toti sau doar pe unii – cei care ar inlocui un computer full cu o tableta cu sistem de operare de telefon ?

  2. o tableta cu tastatura nu are nici o logica – are aproape dimensiunile si greutatea unui ultrabook si mult mai putine optiuni din cauza sistemului de operare limitat.

  3. :))) ne dau si o geanta si gata, nu mai ai tableta ai laptop, pai nu de asta am fugit, sa avem flexibilitate, eleganta si sa apasam cu degetu pe ecran?
    Clar imi cumpar cand apare:))))

  4. din câte știu tastatura apple se poate conecta cu iPad-ul prin bluetooth. so…. what’s the catch? nu fac decât să ofere alte produse Apple sub o altă formă. humbug!

  5. Ce are tastatura asta cu Apple?
    Si de ce ma rog trebuie sa fii tampit sa inlocuiesti un PC cu o tableta.
    Eu exact asta am facut si sunt multumit!
    Intai am inlocuit desktop-ul cu un laptop si acum am trecut la tableta.
    Iar o tastatura in care sa poti fixa tableta este perfecta.
    Din pacate modelul asta este mult prea scump – dar pentru email sau bloging e perfect!
    Practic elibereaza o jumatate de ecran, ocupat in prezent cu mizeria aia de tastatura virtuala.
    Asa ca pana la urma e o problema de gusturi si necesitati!

  6. Unii care comentati aici sunteti niste plangaciosi retardati si inutili. Apple face iPad, un nene destept face o tastatura pt cine are chef sa o foloseasca. Nimeni nu e obligat sa o cumpere! Pt retarzi o explicatie m simpla: gaina face oua (moca), unii fac cartoane si vand ouale in ele – deci cand cumperi oul cumperi de fapt grauntele, cartonul si distributia… Unii traiesc din asta, altii vand tastaturi, altii tziple pt protectia ecranului…

  7. In curand vom dicta ce avem de spus, nu ne vom mai chinui sa tasam… Deci va fi inutila orice incercare de a reveni la ideea de laptop!