Apple va trebui sa astepte pana in decembrie pentru a putea cere unei instante sa scoata produse Samsung din vanzare in SUA

  La scurt timp dupa acordarea verdictului prin care un juriu american a obligat Samsung sa plateasca 1.05 miliarde de dolari pentru ca anumite produse ale sale incalca brevete de inventie ale Apple, compania americana si-a facut cunoscuta intentia de a cere scoaterea lor din vanzare. Zilele trecute cei de la Apple au facut o lista a dispozitivelor pentru care vor sa ceara scoaterea din vanzare, cererea a fost trimisa la o instanta din SUA, insa aceasta va asculta partile abia in luna decembrie a acestui an.

The page limits set forth herein will be strictly enforced. Any argument that is not explicitly articulated within the briefing page limits will be disregarded. Any supporting documentation shall be for corroboration purposes solely and shall not be used as a vehicle for circumventing the Court’s page limits. Any citations to the record must include the relevant testimony or exhibit language. Any single-spaced bullets in an attempt to circumvent the briefing page limits will be disregarded.

  Pana la data de 6 decembrie ambele companii trebuie sa trimita la instanta dovezile in baza carora acuza/se apara, iar atunci avocatii lor vor fi audiati si instanta va decide daca acele dispozitive trebuie scoase din vanzare sau nu. Avand in vedere ca peste 3 luni de zile ne despart de audierea partilor, Samsung are la dispozitie foarte mult timp pentru a modifica Android-ul terminalelor sale, deci audierea va fi cel mai probabil inutila in respectivul moment. Apple va pierde cel mai probabil dreptul de a scoate din vanzare acele dispozitive pana la acea data, dar macar va obtine 1.05 miliarde de dolari.

1 COMENTARIU

  1. 1 miliard care nu e cine stie ce nici pentru Samsung nici pt Apple iar totul se dovedeste un mare fass! Publicitatea internationala gratuita pentru ambele tabere este insa de nepretuit. Traiasca iconitele in colturi rotunjite. :))