Iata cate unitati ale fiecarui model iPhone a vandut Apple

  Daca v-ati intrebat vreodata cate unitati ale fiecarui model iPhone a vandut compania Apple, ei bine graficul de mai sus ar trebui sa fie cat se poate de informativ. De la iPhone 2G fiecare model nou s-a vandut de cel putin doua ori mai bine decat cel anterior, exceptie facand terminalul iPhone 4S care fiind pe piata de doar 8 luni de zile abia a reusit sa ajunga din urma iPhone 4. Acest dispozitiv este pe piata de 2 ani si 2 luni de zile, aproximativ  88 de milioane de exemplare s-au vandut, insa iPhone 4S s-a vandut in aproximativ 83 de milioane de exemplare in doar putin peste 8 luni.

  Facand un simplu calcul rezulta ca aproximativ 10 milioane de terminale iPhone 4S s-au vandut, in medie, lunar in ultimele 8 luni de zile(pana la inceputul lunii iulie), iar cifra este fara discutie mai mare decat cea inregistrata de iPhone 4. iPhone 4S inca nu a dublat vanzarile inregistrate de iPhone 4, insa pana la lansarea iPhone 6 probabil va avea cu 50% mai multe unitati vandute.

8 COMENTARII

  1. Mihai – lucrurile se schimba pt tine. Si nu sunt fanboy apple. Chiar mi-a propus cineva un schimb sa i dau ip 4 pe galaxy note. Si nu cred ca o voi face din cauza dimensiunilor.

  2. hmmm…..zicea cineva ca fiecare model de iPhone s-a vandut intr-un numar de exemplare mai mare decat suma tuturor modelelor anterioare. Adica iPhone 2+3+3s+4=4s. Nu prea da la calcul.

  3. Eu sunt o persoana careia nu prea-i pasa de “gura lumii”. Cel mai bun device din punctul meu de vedere este Samsung Galaxy Camera si probabil va fi viitorul meu gadget.

  4. @Andrei Savescu este valabil pana la i4… Daca luam datele din ultimi ani ar trebui ca anul viitor sa fie valabil si pentru i4s

  5. “iPhone 4S inca nu a dublat vanzarile inregistrate de iPhone 4S, insa pana la lansarea iPhone 6 probabil va avea cu 50% mai multe unitati vandute.”
    Cred ca ceea ce ai vrut sa zici este : “iPhone 4S inca nu a dublat vanzarile inregistrate de iPhone 4, insa pana la lansarea iPhone 5 probabil va avea cu 50% mai multe unitati vandute”