iPhone 5 ar putea avea camera 3D si chip NFC conform The Sun

  La doar cateva ore dupa publicarea informatiilor despre AirPlay Direct de catre The Telegraph, iata ca alt celebru ziar britanic, The Sun, spune ca iPhone 5 ar urma sa aiba camera 3D si un chip NFC. Fara a oferi detalii in legatura cu sursele de la care au venit aceste informatii, cei de la The Sun spun ca noua camera 3D a iPhone 5 va fi mai puternica si ca dispozitivul va avea un chip ce va permite efectuarea de plati direct din terminal. La final cei de la The Sun vorbesc si despre aplicatia Maps din iOS 6 pe care sigur o vom vedea in terminal.

APPLE’S new iPhone 5 is expected to pack a more powerful camera that takes 3D images. It’s also tipped to include a chip to let it act like a credit card for mobile payments, plus new maps with a built-in Sat Nav. Details of the device are set to be announced within a fortnight, with the phone in stores by the end of next month. A total redesign will result in a bigger screen but thinner body.

  Aceasta nu este prima oara cand un asemenea zvon ajunge pe internet, insa The Sun este prima publicatie importanta care o aduce in discutie. Ieri o persoana cu legaturi stranse cu Apple a infirmat implementarea chip-ului NFC in iPhone 5, acum The Sun vine cu alte informatii si eu unul cred ca britanicii au informatii eronate.