Prima Pagina aplicatii Apple modifica design-ul sistemului de cautari din App Store, imbunatateste algorimtii de...

Apple modifica design-ul sistemului de cautari din App Store, imbunatateste algorimtii de cautare

  In cursul noptii trecute compania Apple a actualizat design-ul App Store-ului din iOS 6 beta 4 implementand o noua intefata pentru cautarea aplicatiilor disponibile in magazinul sau. Apple a inlocul clasicele tabele de rezultate pentru aplicatii cu un sistem de chenare, cards, in care avem afisat numele aplicatiei, rating-ul, un screenshot si butonul pentru instalare. Prin aceste chenare putem naviga folosind swipe-uri, dezavantajul constand in faptul ca pe iPhone putem vedea un singur chenar pe ecran, dar si in faptul ca o data ce ati trecut de primele 5 rezultate nu mai puteti reveni la ele.

  Noul design se regaseste atat pe iPhone, cat si pe tableta iPad, insa doar in cazul tabletei ar fi logica implementarea sa, pe iPhone el reprezentand doar o implementare proasta a unei idei interesante. Pe langa noul design, Apple a imbunatatit si algoritmii de cautare, a implementat sistemul Genius for Apps, a fost reactivata optiunea de a cauta podcast-uri care trebuie descarcate prin aplicatia Podcasts si a activat sistemul prin care sunt afisate aplicatiile descarcate de noi in trecut.

  Aceste modificari sunt deocamdata disponibile doar in iOS 6 beta 4 si nu le veti vedea in iOS 5. Exista posibilitatea ca design-ul sa se schimbe pana la lansarea finala a iOS 6 si eu sper ca Apple sa schimbe modulul implementat pentru terminale iPhone.

 • razvanrazy

  pune si tu un screenshot calumea pentru aia de iPad, ca nu se intelege nimic. Pentru iPhone, probabil e facut sa intre pe ecranul de 4″ si probabil vor aparea cate 2. altfel, este o adevarata mizerie…

 • Sunt exact aceleasi patrate, afisate in mai multe exemplare pe ecranul tabletei care e mai mare. Nu e nimic diferit fata de iPhone, doar sunt mai multe.

 • onu

  Pai nu cred ca are iPad sau nu are pe el iOS 6 b4.

 • romulus

  eu am incercat acuma dar nu am aceasta interfata. folosesc iOS6 beta 4

 • Nici pe iPhone sau iPad? Prima poza e facuta de mine dimineata.

 • Romulus

  @zaone. Acuma merge

 • helmer

  pai si eu nu stiu cum sa fac am ancercat trebuie sa descarc ceva?multumesc

 • Pingback: Apple modifica in continuare App Store-ul disponibil in iOS 6 | iDevice.ro()