Curs Valutar si Convertor – afla rapid cursul valutar si conversia cu leul printr-o aplicatie pentru iPhone

Aplicatia vine in sprijinul utilizatorilor care doresc sa cunoasca evolutia ratelor de schimb ale principalelor valute pe baza informatiilor publicate de Banca Nationala a Romaniei. Aceasta este usor de utilizat, oferind: 

  • Cursul valutar la zi 
  • Evolutia fiecarei valute in ultimele 10 zile 
  • Evolutia grafica in ultimele 10 zile 
  • Convertor valutar 

Pentru utilizarea acesteia, nu este necesara conexiunea permanenta la Internet, ci doar cand se doreste efectuarea unei actualizari. 

  Curs Valutar si Convertor este disponibila gratuit in App Store si functioneaza doar pe iPhone. In ea aveti listate cele mai importante valute pe care le puteti achizitiona in Romania, impreuna cu o evolutie a ultimelor zile, iar la final aveti un convertor valutar care calculeaza sumele de bani in functie rata de schimb oficiala, deci nu cea a bancilor. Pentru dezvoltatori: ar fi utila o aplicatie care ar calcula ratele de schimb in functie de bancile din Romania deoarece cursul de schimb este diferit pentru fiecare banca in parte, iar un calcul dupa cursul BNR este complet inutil.

Pretul initial:
Numele:
Curs Valutar si Convertor

Gratuit

s





Developer: Alexandru Clapa
Categoria: Business


Descriere: Aplicatia vine in sprijinul utilizatorilor care doresc sa cunoasca evolutia ratelor de schimb ale principalelor valute pe baza informatiilor publicate de Banca Nationala a Romaniei. Aceasta este usor de ut…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.7 Mb