Prima Pagina aplicatii Curs Valutar si Convertor – afla rapid cursul valutar si conversia cu...

Curs Valutar si Convertor – afla rapid cursul valutar si conversia cu leul printr-o aplicatie pentru iPhone

Aplicatia vine in sprijinul utilizatorilor care doresc sa cunoasca evolutia ratelor de schimb ale principalelor valute pe baza informatiilor publicate de Banca Nationala a Romaniei. Aceasta este usor de utilizat, oferind: 

 • Cursul valutar la zi 
 • Evolutia fiecarei valute in ultimele 10 zile 
 • Evolutia grafica in ultimele 10 zile 
 • Convertor valutar 

Pentru utilizarea acesteia, nu este necesara conexiunea permanenta la Internet, ci doar cand se doreste efectuarea unei actualizari. 

  Curs Valutar si Convertor este disponibila gratuit in App Store si functioneaza doar pe iPhone. In ea aveti listate cele mai importante valute pe care le puteti achizitiona in Romania, impreuna cu o evolutie a ultimelor zile, iar la final aveti un convertor valutar care calculeaza sumele de bani in functie rata de schimb oficiala, deci nu cea a bancilor. Pentru dezvoltatori: ar fi utila o aplicatie care ar calcula ratele de schimb in functie de bancile din Romania deoarece cursul de schimb este diferit pentru fiecare banca in parte, iar un calcul dupa cursul BNR este complet inutil.

Pretul initial:
Numele:
Curs Valutar si Convertor

Gratuit

s

Developer: Alexandru Clapa
Categoria: Business


Descriere: Aplicatia vine in sprijinul utilizatorilor care doresc sa cunoasca evolutia ratelor de schimb ale principalelor valute pe baza informatiilor publicate de Banca Nationala a Romaniei. Aceasta este usor de ut…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.7 Mb


 • Apare si in notification?

 • Alexandru Clapa

  Salut,
  Multumesc pentru articol si referitor la cursurile bancilor, chiar acum lucrez la asta, probabil in decursul a catorva zile va fi pe AppStore.

  Best regards,
  Alexandru Clapa

 • Ursu

  Hai si pe iPad!
  Daca iei cursul direct de la BNR e ok!
  Mai sunt aplicatii (inutile) care iau cursul de la Yahoo sau din alte parti si sunt pline de erori. Practic nu poti face nici o conversie ca lumea!

 • theOS

  seamana cu exchange rates de pe android , foarte buna aplicatia .
  Totusi un tab cu favorite ar prinde bine , ceva de genu xe currency

 • DianaT

  Well done!

  Asteptam si versiunea pentru iPad!