Conferinta de prezentare a iPhone 5 ar putea aduce si o noua serie iMac

  Pe data de 12 septembrie Apple va prezenta iPhone 5, insa impreuna cu el s-ar putea sa vedem prezentat un nou model al iMac. A trecut mai bine de un an de zile de la lansarea actualei versiuni si desi Apple actualizeaza fara prea multa “tam tam” iMac-ul, de aceasta data se pare ca vom vedea acest produs in conferinta companiei. De luni de zile se tot anunta lansarea unor iMac-uri noi, nimeni nu stie daca ele vor avea Retina Display sau nu, insa se stie ca ele vor avea hardware mai bun si ca vor fi disponibile in magazinul Apple din aceasta toamna.

Get ready, because the iMacs are coming. I’ve been hoping for an iMac update and it looks like my wish is about to come true! Multiple sources tell me that a new lineup of desktop machines from Apple is imminent. 

  Chiar daca vor veni fara Retina Display, noile iMac-ul vor veni cu procesoare quad-core din seria Ivy Bridge, vor avea placi grafice mai bune produse de Nvidia, vor avea USB 3.0, probabil vor avea SSD-uri, insa e putin probabil sa aiba un design nou. Exista posibilitatea ca iMac-urile sa fie lansate la putin timp dupa eveniment, insa unii speculeaza ca ele ar urma sa ajunga in magazinul Apple abia in lunile urmatoare.