Carcasa si dock-ul iPhone 5 sunt prezentate in doua noi imagini

  Daca va era dor sa reveti “iPhone 5-urile” care umbla acum prin toata lumea, atunci cei de la iMore au doua imagini noi de calitate foarte buna care prezinta detaliile terminalului. Maine seara il vom vedea pentru prima oara intr-o prezentare a companiei Apple, insa pana atunci il vedeti din nou acum si ar fi bine sa va obisnuiti cu design-ul sau deoarece se pare ca acesta este cel final.

39 COMENTARII

  1. hai ca o sa rad eu de speculatiile voastre …daca asa va fi noul iphone inseamna ca cei de la aple au dat-o in bara rau de tot …uite si u ce carcasa urata ..e imposibil sa fie asta

  2. Simcer toata lumea a vazut asa de 50 de ori , s-a plictisit deja , iar subiectul devine exasperant . Nu mai bine alte subiecte cu adevarat utile ?

  3. Slava Domnului ca va fi prezentat maine si vom fi scutiti de alte mii de posturi prezumtive despre carcase , butoane si cabluri dock cu circa 8-9 pini .

  4. Numai la suruburi daca te uiti n-ai cum sa crezi ca acea carcasa e originala . Sigur e făcută la misto ( si la viteza) special car sa fie aruncata pe piața…o diversiune si nimic mai mult
    P.S: imi amintesc un articol de-al tau Zaone unde am citit o declarație a lui Cook, citez: ” avem probleme de securitate foarte mari si de aceea o sa recurgem la metode extreme pentru a le rezolva”. Cea mentionata mai sus poate fi una din ele

  5. Sper,ca si anul trecut sa ne fi pacalit Apple si sa nu fie asta noul iPhone.Eu parca nu as crede mai ales dupa suruburi…simple in cruce?Nu are Apple asa suruburi….

  6. Refuz sa cred ca, o sa arate asa urmatorul iphone. Nu inteleg care e scopul lor. Au scos iphone 4, 4s acelasi design. 4s are in plus siri dar aceeasi problema legata de baterie… Acum scoti pe piata iphone 5 cu acelasi design noautate fiind poate noul procesor si o alta mufa care nu stiu la ce ma ajuta…. a stiu sa nu pot folosi incarcatorul de la 4s ;)) . In concluzie nu stiu de ce as trece eu de la ip4s(care il am in prezent) la ip5???

  7. steve le-a lasat noul iphone,dar o sa il vedem maine seara pe cel real,si daca va arata asa tot l-as lua,nu conteaza cum arata pe dinafara specificatiile din interior conteaza

  8. @adrian : Spune-mi tu ce aplicatii nu iti merg sau iti merg nesatisfacator pe iPhone 4S din cauza “specificatiilor din interior” ca sa treci la Iphone 5 ? Eu cred ca toate merg fluent si e necesar o schimbare semnificativa de design.
    Desigur, la cei cu android, conteaza mult partea de hardware, pentru ca smartphone-urile low end se misca in reluare cu acest OS.

  9. Cand ai aud pe astia cu “specifiicatii” ma apuca greata..au impresia ca au nevoie de 100 de nuclee si 1000Gb rami pt a rula angry birds-ul lor..ce draq mai baieti..cumparati telefoane pt a le face server sau ce? Nu stiu cati din voi folosesc telefonul la peste jumatate din cat poate..

    Referitor la topic..cum sa iau de buna informatia cand alea sunt niste fake-uri ordinare..
    Zaone..ne servesti goange..dai toate prostiile ca fiind probabil..si din cauza ta si a altor “prezentatori de informatii” unii cred ca deja iphone 5 a aparut.. Stii cat de greu este sa explici unei persoane mai putin…”citita” ca de fapt a fost mintita cu nonsalanta si ca de fapt trebuia sa citeasca informatia printre randuri…si asta pt ca voi..media..ca te includ si pe tine aici, prezentati informatii in asa fel incat poate duce un necunoscator in eroare.. “Uite” , “iata”… Mai bine foloseste in titlu “zvon:” si gata..
    Scuze de aciditate…in rest..faci treaba buna..f buna

  10. Ok! 4S se misca bine si probabil pentru unii nu ar merita trecerea la iphone 5 daca arata asa, dar ce facem noi cei cu iphone 4 care se stie ca nu se misca la fel de fluid cu ios 5, dar cu 6? O sa trebuiasca sa facem o schimbare cumva ca deja nu mai putem folosi unele jocuri si aplicatii la un nivel normal.

  11. eu cred ca cel mai bn ar fi zaone sa incetezi cu posturile astea create de tine si scrise aiurea in 1000 de feluri si postate 1000 de articole de toata jena ! sincer mai bine ai inceta cu zvonurile create de tine !

  12. Nu au cum sa puna suruburine alea pe un iphone,iese S.J. din geoapa si-i incinge.
    Apropo: Lung Marius are dreptate , sustin tot comentariul sau.

  13. Sincer, nu știu ce nu vă convien la design-ul noului iPhone. Mie îmi place foarte mult, poate chai rmai mult decât iPhone 4(S). Nu trebuie să fie un design 100% diferit pentru a fi frumos. Mi se pare mult mai frumos decât orice terminal Android, mai ales Galaxy Nexus sau Note sau mai știu eu ce (de S3 nici nu mai zic). Sunt desutle schimbări de desing pentru a fi ceva diferit. Partea din spate a carcasei este total diferită, este mai subțire, ce altceva ați vrea să fie diferit? Să fie rotund? Sunt convins că în momentul în care va fi prezentat de Apple în conferință și pe site, foarte mulți vă veți schimba părerea. Astea sunt niște poze făcute de amatori, nu sunt făcute în studio așa cum sunt făcute toate pozele de prezentare. Și iPhone 4 sau eu știu ce alt telefon care vi se pare superb arată urât dacă îl vedeți în niște poze făcute aproape la fel. V-a intrat în cap ideea că “vai doamne, nu e diferit deci e urât” și altceva nu mai știți.

  14. O sa vedeti maine asta e un FAKE in primul rand apple odata cu 4s a schimbat suruburile nu mai sunt in formatul stea standard la fel va avea si noua generatie

  15. Bun, de acum inainte cine mai comenteaza aici si ma ataca in mod gratuit merge la moderare, fara discutii. Inteleg eu critica constructiva, insa limita se atinge cand ma luati peste picior. Cand va vad ca ma mai luati peste picior in alt articol v-am moderat definitiv. Fara discutii, fara plangeri, fara nimic. Aveti ceva de spus fara sa jigniti sau sa atacati pe cineva, inclusiv pe mine, e ok, va credeti prea destepti, e ok si asta, dar nu mai comentati aici.
    A si cu asta se incheie si offtopicul aiurea.

  16. Nu inteleg de ce in romania si in general trebuie sa se ajunga la avertismente si trebuie sa puna cineva semnul exclamarii ca sa nu mai spuneti lucruri care nu fac parte din ideea unui site destinat domeniului IT.

  17. Eu sincer am mari indoieli despre imaginea alaturata! In primul rând este foarte prost finisat iphonul si in al doilea carcasa e vopsita .

  18. @Serban: Pentru ca romanul nu stie de vorba buna, el e mistocar, el e mai presus decat toti, el trebuie sa-i ia pe toti la p***, ca doar e mai sm3ch3r ca toti.

  19. @Cat de cretin poti fi crezand ca acesta este noul iphone? Nu imi raspundeti ca imi dau seama singur. E doar o carcasa facuta de cineva dupa zvonurile aparute pana acum. Cititi si voi stirea de 2-3 ori daca nu intelegi din prima!

  20. @ Alexu420: Credem, pentru că e mult mai ușor pentru Apple să țină secret ceva, decât să și țină secret și să și furnizeze date și machete false pentru a ne induce în eroare. Să nu mai zic de ce a zis Tim Cook într-un interviu: “we are going to double down on secrecy”. Cuvântul “down” îmi lasă clar de înțeles că o vor “lăsa mai moale” cu secretele. Deci, da, sunt aproape sigur că acesta va fi noul iPhone. Dacă nu am dreptate și mâine va fi prezentat un telefon cu totul diferit, asta e, nu mor.

  21. Nu e vorba doar de secrete! Compania la cati bani are poate arunca cu cate o macheta pe colo pe colo doar pentru a induce in eroare si sper ca asta au facut! Vedem maine. Pana una alta va rog eu nu mai dati comment-uri gen “au renuntat demult la aceste suruburi” si etc ce ati mai zic intrebari prostesti care nu isi au rostul!