Prima Pagina Apple iPhone 5 va fi disponibil pe 21 septembrie, va putea fi precomandat...

iPhone 5 va fi disponibil pe 21 septembrie, va putea fi precomandat din 14 septembrie, in Romania ajunge in Octombrie

  Asa cum era de asteptat, iPhone 5 va fi disponibil in magazine incepand cu data de 21 septembrie, insa de pe 14 septembrie utilizatorii il vor putea precomanda direct din magazinele online ale companiei Apple, dar si din magazinele operatorilor. Terminalul va fi lansat initial in SUA, Franta, Germania, Marea Britanie, Japonia, Australia, Hong Kong, Singapore si Canada, restul tarilor urmand sa intre in valul 2 de lansari. Din pacate in Romania terminalul ar putea ajunge abia pe la sfarsitul lunii octombrie deoarece tara noastra nu face parte din al doilea val de lansari.

 

 • vale

  sincer ..vazand asta..o sa mi iau un htc one x…dezamagire

 • oare cand incep precomenzile pentru al doilea val?

 • sdsds

  nimic impresionant,aproape tot ce au anuntat deja se stia,singura chestie misto este camera din fata care acum e de 720p ,in rest nimic interesant nu am vazut,nu au precizat noul procesor ce fel e,presupun ca e dual core,nu au spus ce memorie va avea

 • Tony

  Noul iphone 5 este galaxy s3 🙁

 • octavian

  mi se pare normal ca romancia sa nu mai fie in al 2 lea val al lansarii noului iphone pentru ca nici cu vizele schengen nu stam mai bine la capitoul asta.suntem oaia neagra a lumii si toti ne vor ocoli de acum incolo cum stiu mai bine.

 • Lukas

  :((((( nu este si la noi pre comenzi in romania ?????

 • Lukas

  @sdsds ei au pus mare accent pe design, or si zis ca lo facut atat deingust ca sa poti lucra cu o singura mana, nu ca la s3 ca trebuie sa ti cu o mana de tel si cu cealalta sa umbli pe acolo….inf….eu zic ca or scos un telefon extraordinar si o sa mil cumpar si o sa fiu bucuros de el….nu ma intereseaza ce zic fani samsung!

 • Marian

  Daca achizionez iphone5 la activare pot folosi actualul ID? Daca nu, cum procedez pt a nu pierde aplicatiile cumparate?