iPhone 5 vs iPhone 4S – tabel comparativ

  Daca v-ati intrebat ce are noul iPhone 5 in plus fata de iPhone 4S, ei bine in tabelul de mai jos ar trebui sa aveti raspunsul. Cea mai importanta noutate este desigur ecranul de 4 inch cu rezolutie 1136 x 640, chip-ul A6 cu performante duble atat in ceea ce priveste procesarea, cat si in ceea ce priveste partea grafica. Camera terminalului a fost imbunatatita, camera FaceTime este acum HD, avem suport pentru retele 4G LTE, avem un chip Wi-Fi mai performant care suporta doua benzi, frecventele 5GHz si poate tranfera date cu pana la 150 Mbits pe secunda.

  La final ramane bateria care ar trebui sa ne ofere o autonomie mai buna, iar asta se traduce prin 2 ore in plus la navigarea pe web prin 3G, o ora in plus la navigarea prin Wi-Fi, 8 ore pentru navigare prin 4G LTE si inca 25 de ore in plus la navigarea la standby. Daca update-ul merita sau nu, va convingeti singuri.

29 COMENTARII

  1. Lipseste ceva din tabel, iar ignorantii care faceau live text din sala habar nu au ce este: iphone 5 suporta wideband audio. La noi branduit de Orange drept HD Voice.
    Poate se milostiveste cineva de aia de la zdnet sa le spuna ca wideband audio nu e o tehnologie de anulare a zgomotului, cum cred ei.

  2. @Mervey pretul ala e cu abonament pe 2 ani la AT&T sau cu cine fac ei parteneriat. SI mai e si codat pe reteaua aia. Daca frei neverlocked, fiule, il iei de la 1200 $ (varianta 64Gb)

  3. Is dezamagit, acelasi design 3 ani la rand…se simte lipsa lui S. Jobs

    L-or lungit asa, nu-mi place deloc, am sperat pana in ultima clipa sa nu se adevereasca speculatiile ca design…

    Nu credca merita upgrade-ul de la 4S la 5, eu cel putin nu-l voi face.

  4. Noi ziceam de galaxy s3 ca mai nimic nu au facut acelasi lucru dar la iphone 5 ce mai zicem ca decat mai lung si procesorul restu…. galaxy s3 urmatorul meu tel:)

  5. Lipsește tehnologia in cell se pare mie?
    În fine… mare dezamăgire. Mai asteptam la ceva radical… pt ca la fiecare prezentarea ne bat la cap cu vânzările și cu cât de mulți bani fac.
    ipod 5 e mult prea scump, iar ipod 4 rămâne la același preț deși a trecut un an.
    In continuare ne aburesc cu ogia care nici acum nu e disponibil pe alte idevice-uri care îl pot rula lejer.
    MARE DEZAMĂGIRE!!!

  6. Daca panarama asta de telefon numita iphone 5, era facuta de Samsung, radeati cu gura pana la urechi si ii vedeati in falinent. Acum ca e made by apple, va autosugrstionati ca e intr-un mare fel. Este o dezamagire acest idevice! Atit ai putut Apple ? Ai tras de el in autocad si l-ai numit “5”?
    Cred ca se zvarcoleste in chinuri Steve la gandul ca astia au pus marul pe bucata asta de plastic.
    Sa fim seriosi, Samsung face telecomenzi tv mai frumoase decat mizeria adta numita iphone 5!
    “5” – fiasco !
    Sunt EXTEEM de dezamagit de ce ai facut asta seara pt noi !

  7. Daca panarama asta de telefon numita iphone 5, era facuta de Samsung, radeati cu gura pana la urechi si ii vedeati in falinent. Acum ca e made by apple, va autosugrstionati ca e intr-un mare fel. Este o dezamagire acest idevice! Atit ai putut Apple ? Ai tras de el in autocad si l-ai numit “5”?
    Cred ca se zvarcoleste in chinuri Steve la gandul ca astia au pus marul pe bucata asta de plastic.
    Sa fim seriosi, Samsung face telecomenzi tv mai frumoase decat mizeria adta numita iphone 5!
    “5” – fiasco !
    Sunt EXTREM de dezamagit de ce ai facut asta seara pt noi !

  8. Crocodilu: sunt multe de văzut în plus la noul iPhone, trebuie doar să te uiți la ele pe site-ul Apple și să vezi videoclipul.
    Medicul: au spus în timpul conferinței că au creat ecranul folosind o nouă tehnologie care îi permite să fie cu 30% ami subțire, probabil este in-cell (asta dacă nu te-ai referit la faptul că lipsește din tabel).
    Zaone: cum navighezi în stand-by?

  9. Si cu toate ca nu a adus mai nimic nou ( singura chestie cu adevarat interesanta si utila este procesorul ca sa duca si mai bine toate aplicatiile ), se va vinde la greu! Americanii sunt cuceriti de Iphone. SI de la ei porneste trend-ul. Si Iphone-ul a facut dintr-un gaget ceva cool.
    Cei mai multi posesori de Iphone 4 carora li se termina abonamentul de 2 ani o sa isi ia 5-ul ca nu vor sa se mai acomodeze cu altceva. E perfect de inteles.
    Iphone-ul face ca si VW-ul cu Golf-ul. E reteta de succes, ii mai fac niste facelift-uri si ii zic generatie noua.
    Pacat ca s-au scurs atat de multe informatii despre Iphone 5. Nu cred ca a adus nimic aceasta prezentare care a ajuns sa fie doar o confirmare a zvonurilor.
    Sa recunoastem, Apple o sa vanda si mai multe telefoane din noua generatie.