Urmareste conferinta de prezentare a iPhone 5 si iOS 6 pe iDevice.ro!

  Miercuri la ora 20:00 va incepe conferinta de prezentare a iPhone 5 si iOS 6, un eveniment asteptat de luni de zile de catre milioane de oameni de pe glob. In imaginea de mai sus aveti invitatia trimisa de catre Apple jurnalistilor care vor participa la evenimentul sau, iar din ea se intelege ca fie noul iPhone se va numi intr-adevar iPhone 5, fie Apple va prezenta 5 produse noi atunci. Indiferent care va fi situatia, eu va astept aici sa discutam despre tot ceea ce prezinta Apple si daca exista un feed video live de la eveniment, atunci vom putea viziona impreuna tot ce se intampla acolo. La conferinta de prezentare a iPad 3 a existat un feed live, pe iDevice.ro l-ati putut gasi, iar daca pentru iPhone 5 va exista ceva asemanator, atunci il veti gasi aici.

  Miercuri va astept aici incepand cu ora 19:30 si sper ca tot ceea ce va prezenta Apple a meritat asteptarea! Pentru a afla cand incepe conferinta, dar si toate noutatile prezentate maine va recomand sa instalati aplicatia iDevice.ro care va trimite notificari Push pentru articolele publicate aici!

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.7 Mb