Prima Pagina Cydia byCon – o tema interesanta pentru iPhone-ul tau

byCon – o tema interesanta pentru iPhone-ul tau

  byCon este o tema lansata in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul ei puteti transforma interfata iOS-ului in cea pe care o vedeti in imaginile acestui articol. Tema vine cu iconite perosnalizate pentru fiecare aplicatie a iOS, vine cu o serie de background-ul noi, dar si cu destule modificari in ceea ce priveste elementele de design cu care erati deja obisnuiti. Dezvoltatorul temei a inclus si widget-uri pentru LockScreen, a refacut interfata catorva aplicatii native ale iOS, deci aveti parte de o schimbare completa a majoritatii interfatei sistemului pe care il cunoasteti si pe care probabil il iubiti.

byCon HD/SD is a complete theme for iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch 3 and iPod touch 4 on iOS 5.0 ,5.0.1, 5.1 and 5.1.1. This is a elegant, modern, cool and very original theme for your device, includes theme for Music.app, SBSettings, ColorKeyboard, Notification Center, Phone.app, Popups Keyboard, LS, StatusBar, Messages.app, over 55 icons that have been detailed one by one, App Store apps icons masked, widgets for LockScreen (SlideShow, UserPic, Minimalist, Clock’s and more!) , widgets for wallpaper , Loading screens, Wallpapers in Settings.app, Icons for StatusBar, also includes a complete UI for your Device and much more! . It’s a really good theme with which could provide excellent customization to your device.

  byCon este compatibila cu toate terminalele iPhone care pot instala iOS 5.x, insa ea poate fi activata si pe iPod Touch 3G/4G. Pe Retina Display-uri tema va arata grozav, pe celelalte veti vedea totul la o calitate nu chiar atat de buna, insa important este ca o veti putea folosi. Tema bycon este disponibila in Cydia, in repo-ul ModMyi. Pentru a utiliza tema va trebui sa acceptati instalarea Winterboard-ului prin intermediul caruia activati si dezactivati diversele elemente ale temei.

 • Nili

  “deci aveti parte de o schimbare complet a sistemului pe care il cunoasteti si pe care probabil il iubiti” – pe bune???

 • Viorel

  Get a room!

 • Eu nu inteleg ceva. Mai toate articolele pe tema software instalat dupa jailbreak incep prin “[cutare] este [ceva] lansat in cursul noptii trecute in cydia”.

  Eu nu ma pricep, atunci intreb:
  1) Astia nu dorm? Vara a trecut, pot sa le lanseze si ziua, nu numai noaptea.
  2) Sistrmul cydia permite numai lansari noaptea, ziua au o slujba decenta si numai noaptea se tin de prostii?

 • Se lanseaza noaptea pentru ca repo-urile importante sunt din US si noaptea, la noi/ziua la ei, le verifica.

 • DACA VRETI O TEMA PE MASURA iPHONE-ului… CAUTATI “boss.iOS” . DAY MOD SAU NIGHT MOD. Plus ca exista niste weather widget-uri pentru aceasta tema, extraordinare. Daca le ai cu PShop-ul, poti personaliza tema cum doresti… Si widget-urile…unele au layer cu background animat…customizabil, deasemeni. Sper sa nu se supere domnul Zaone… nu fac reclama.