byCon – o tema interesanta pentru iPhone-ul tau

  byCon este o tema lansata in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul ei puteti transforma interfata iOS-ului in cea pe care o vedeti in imaginile acestui articol. Tema vine cu iconite perosnalizate pentru fiecare aplicatie a iOS, vine cu o serie de background-ul noi, dar si cu destule modificari in ceea ce priveste elementele de design cu care erati deja obisnuiti. Dezvoltatorul temei a inclus si widget-uri pentru LockScreen, a refacut interfata catorva aplicatii native ale iOS, deci aveti parte de o schimbare completa a majoritatii interfatei sistemului pe care il cunoasteti si pe care probabil il iubiti.

byCon HD/SD is a complete theme for iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch 3 and iPod touch 4 on iOS 5.0 ,5.0.1, 5.1 and 5.1.1. This is a elegant, modern, cool and very original theme for your device, includes theme for Music.app, SBSettings, ColorKeyboard, Notification Center, Phone.app, Popups Keyboard, LS, StatusBar, Messages.app, over 55 icons that have been detailed one by one, App Store apps icons masked, widgets for LockScreen (SlideShow, UserPic, Minimalist, Clock’s and more!) , widgets for wallpaper , Loading screens, Wallpapers in Settings.app, Icons for StatusBar, also includes a complete UI for your Device and much more! . It’s a really good theme with which could provide excellent customization to your device.

  byCon este compatibila cu toate terminalele iPhone care pot instala iOS 5.x, insa ea poate fi activata si pe iPod Touch 3G/4G. Pe Retina Display-uri tema va arata grozav, pe celelalte veti vedea totul la o calitate nu chiar atat de buna, insa important este ca o veti putea folosi. Tema bycon este disponibila in Cydia, in repo-ul ModMyi. Pentru a utiliza tema va trebui sa acceptati instalarea Winterboard-ului prin intermediul caruia activati si dezactivati diversele elemente ale temei.