Prima Pagina Apple iPhone 5 – mai multa atentie, mai multe opinii pozitive

iPhone 5 – mai multa atentie, mai multe opinii pozitive

  Horace Dediu, un analist roman respectat peste ocean, spune ca anul acesta iPhone 5 a generat mai multa atentie decat iPhone 4S in randul utilizatorilor retelei de microblogging Twitter. El spune ca numarul tweet-urilor despre iPhone 5, publicate in ziua prezentarii, este cu 460% mai mare decat numarul tweet-urilor publicate despre iPhone 4S in ziua prezentarii, iar acesta este un bun indicator al faptului ca dispozitivul a fost asteptat cu multa nerabdare de utilizatori. In general produsele Apple genereaza atentie foarte mare pe retelele de socializare, ia in cazul iPhone 5 lucrurile nu sunt diferite.

  In ceea ce priveste opinia utilizatorilor vis-a-vis de terminal, 73% dintre mesajele publicate pe Twitter au fost pozitive si cifra este mai mare decat anul trecut cand iPhone 4S a fost prezentat. Atunci doar 51% dintre cei care si-au spus opinia despre terminal au avut ganduri pozitive, deci iPhone 5 a fost bine primit de utilizatorii care l-au mentionat in mai multe mesaje. Cumuland aceste date cu cele privind vanzarea extrem de rapida a primului lot de unitati, putem trage concluzia ca Apple va anunta cifre de vanzari interesante luni.

 • Sorin’Tm

  Dar de Ipad mini nu se mai aude nimic?

 • Interactiv

  “Apple va anunta cifre de vanzari interesante luni”

  eu nici acum nu reusesc sa inteleg cu ce ma incalzeste pe mine ca si (potential) cumparator chestia asta. de ce ar trebui sa ma faca pe mine, faptul ca apple vinde in draci, sa le cumpar produsul. doar asa ca il are toata lumea?

 • dantes

  Se va cumpara ca “pita calda”!

 • Ciprian

  Apple anunta cifrele pentru ca in US bursa joaca un rol important in viata cetatenilor. Oameni cu job-uri normale “joaca” la bursa. Unii pentru o masina nou, altii pentru o pensie mai mare, altii pentru scoala copiilor. Si atunci lumea trebui informata despre performantele unei companii. Si Google si Facebook si Microsoft etc isi fac publice rulajele. De cate ori ai o problema in a intelege Apple sau o alta companie din US, incearca sa gandesti ca un cetatean american, pentru ca asta e piata covirsitoare unde toate serviciile Apple (si restul) functioneaza (de la abonamente de videostreaming, pana la siri si 3dmaps).

 • Wei Shen 沈偉

  Lol , actiunile au sarit la 694 🙂

 • Vasi

  @interactiv, articolul nu e făcut să te încălzeasca pe tine.
  E un articol informativ, care pentru mine si probabil mulți alții e interesant de știut. Normal ca nu asta te determina să cumperi iPhoneul, dar nu trebuia sa o afirmi, că e logic!!!

 • @Interactiv: Nu prea inteleg trollareala, serios. Nu-ti plac anumite lucruri legate de Apple, e ok, dar devine obositoare toata chestia asta. Cauti tot felul de lucruri pe care sa le comentezi complet aiurea, serios de nu.

 • Wei Shen 沈偉
 • Cristi

  Fraților , omul( @Interactiv) isi spune părerea proprie si personală. Va poate place sau nu, nu vad unde e problema

 • Ciprian

  @zaoane: ultima teorie este ca doar cocalarii isi vor cumpara iPhone 5 pentru ca nu e “cel mai tare” in specificatii hardware, concluzia fiind ca iPhone 5 este luat “de fitze” :)) Eu nu mai traiesc in .ro de 2 ani, dar m-a mirat ca inca se mai judecã alegerile personale ale oamenilor. Am vazut reactii atit de violente, de parca au din banii interlocutorului as cumpara terminalul, nu din banii mei. Weekend fain!

 • Bobby

  eu astept cu interes sa vad primele teste. serios acum baterie cu nici 1% mai mare pe telefon cu procesor de 2 ori mai rapid si placa grafica quad core….si mai sunt curios de receptia semnalului la care 4 si 4s nu au excelat fiind acoperite doar cu 5% metal, acum crek ca e acoperit peste 50% din metal… va fi foarte interesant 🙂

 • Victor Preda

  @Wei Shen 沈偉, tu esti KFF ??……

 • Rosie

  @ Bobby
  Inainte de ati mai da cu parerea despre baterie, poate ar trebui sa vezi un tabel cu performantele noi baterii sau…mai bine zis,al noului procesor de 2 ori mai rapid,care consuma mult mai putina baterie. Acum poti folosi internetul 3g 8 ore,iar pe 4s,doar 6 ore.

 • Vlad

  Nu mai stiti ca si pa iPhone 4S au spus ca bateria tine nuah cat si nu a tinut cat au spus..