Prima Pagina Apple Noile EarPods sunt mai bune decat vechile casti ale iDevice-urilor, dar nu...

Noile EarPods sunt mai bune decat vechile casti ale iDevice-urilor, dar nu sunt chiar atat de grozave

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c19zDMTodvc[/youtube]

  Impreuna cu iPhone 5, iPod Touch 5G si iPod Nano Apple va oferi casti EarPods care, conform lui Ive, reprezinta o “revolutionare” a castilor pentru terminale mobile. Aceste EarPods ar trebui sa stea mai confortabil in ureche, ar trebui sa ofere sunete mult mai clare, practic ar trebui sa fie mai bune decat vechile casti si adevarul este ca Apple are dreptate, partial. Castile sunt intr-adevar mai bune in ceea ce priveste redarea sunetelor, insa ele continua sa cada din urechi si continua sa fie inconfortabile pentru utilizatori.

 • Tested on my iPhone using, you know, the music on my iPhone.
 • The old buds were a tinny, muddy mess. On the EarPods, the high end still sounds crispy, but at least there’s some bass in the mix now.
 • The new Pods also sound incrementally clearer than the buds. You’ll hear more details.
 • They still hurt your ears, physically.
 • More than sound quality, what people really hated about the old buds was an improper fit. This made them basically unusable unless sitting perfectly still. Could we get a little rubber to help them stay in place? So much for music on the go.
 • EarPods. Weird name, right? Ear. Pods. EarPods.

  Cei de la Gizmodo nu recomanda achizitionarea lor, iar daca ele isi merita banii sau nu, veti afla cand le achizitionati sau cand cumparati unul dintre noile iDevice-uri.

 • ionut

  defapt cei de la Gizmodo spun ca nu poti sa faci casti universale, si cei de la apple au spus asta. “E ca si cum ai vrea sa faci ca un pantof sa fie purtat de toata lumea.” Fiecare cu preferintele lui si eu zic ca e mai bine sa vorbim dupa ce le testam nu inainte 🙂

 • Dan D

  Cred ca apple in momentul de fata nu vrea sa aduca nimic inovator.
  Cred ca se mentine la un anumit nivel.
  Insa cand va sosi momentul o va face-o

 • Al

  Bla bla.

 • nume mai prost decat asta nu am auzit :))

 • Cum sunt castile de la alte smartphone-uri?
  Stie cineva concret?

 • La fel de proaste. Exceptie fac alea Beats. Majoritatea cad din urechi, majoritatea te incomodeaza.

 • @ionut: Ala e mesajul care se subintelege.

 • Interactiv

  Beats de la htc sensation xe vin cu mai multe perechi de adaptoare de cauciuc, de diferite grosimi si lungimi si pe care le poti selecta in functie de urechea personala. Cu toate astea fiicei mele nu-i plac. Cred ca sunt multi care nu prea se omoara dupa castile care intra in urechi, indiferent de producator, nu le place pur si simplu senzatia.

 • Xyzt

  Sunt in Carefour casti cu 15 lei care vin cu 3 seturi de cauciucuri de marimi diferite; nu vad asta ca fiind un mare avantaj. Toate cele “in ear” au exact problema de care vorbeste Apple: nu lasa aerul sa intre in ureche, ceea ce duce la o senzatie de presiune a sunetului artificiala care nu este confortabila pentru timpi de auditie lungi. E foarte important pentru mine sa ascult un album de ~ 50 de min la volum mare si apoi sa scot castile din ureche si sa nu am o senzatie ciudata. Eu spun sa mai asteptam pana le testeaza mai multi utilizatori pentru o perioada mai lunga de timp inainte sa ne dam cu parerea. Cred ca noile casti sunt mai bune, dar deocamdata ma bazez doar pe descrierea Apple. 😀

 • Cineva

  Dupa ce m-am tinut o viata întreaga de audio si hi-fi , va spun cu mana pe inima ca tot ceea ce se tine in urechi si are diametru mic sunt niște porcarii. Casca ideala conform unor reviste de specialitate ca sa redea întreg spectrul audio si sa se audă “bine” ar trebui sa aibă in diametru minim 48mm . Concluzia o tragerii singuri. Partea buna pentru Apple conform sondajelor de opinie este ca doar 12% din clienți se pricep la așa ceva , dețin o experiența in domeniu , știu ce sunt alea distorsiuni TDH si THD , mai mult , dețin si o ureche pe măsura . Si atunci cei care au proiectat proiectat iPhone se întreabă: pai ce rost are sa facem o casca deosebita si scumpă , când 9 din 10 nu ar sesiza diferența calitativa ?
  Câștile acceptabile pot fi achiziționare de la minim 50 euro in sus insa partea proasta este ca ele trebuie sa “se potriveasca” cu electronica de la iPhone . Lucrurile sunt f complexe si se depind in mulți ani de experiența si proiectare…

 • dpetruneac

  Au și cei de la Apple casti foarte bune: Apple In-Ear Headphones [79$].

  Probabil ca putini le-au încercat din cauza prețului, insa sunt de o calitate extrem de buna. Și vin cu 3 adaptare de silicon de marimi diferite. Sunt foarte “ermetice”, încât nu auzi zgomotele din exterior, doar muzica.

  Nu cred ca EarPod-urile sunt mai bune decât In-Ear Headphones, insa o sa cumpăr sa pot face diferența.

  P.S. In Apple Store-urile din UK inca nu sunt disponibile.

 • Mihai

  ..bun articol chiar vroiam sa va întreb ; voi ce câști aveți pe i4? Mă refer la cei cărora le folosesc si la vb si la ascultat muzica,personal am castile standard dar sunt praf ,ce sa imi iau in max 200 ron?

 • dpetruneac

  @Mihai
  Apple In-Ear Headphones sunt perfecte pentru muzica. Pentru apeluri e puțin cam ciudat ca nu auzi zgomotele din exterior [e ca și cum ai vb cu degetele in urechi :d ]

 • Mihai

  Eu la apeluri folosesc o singura casca ,si totuși,voi câști aveți?

 • Cristi

  Eu folosesc Klipsch S4i si, dupa mine, sunt cele mai bune casti testate vreodata si in plus au aceleasi comenzi ca si castile apple.