Prima Pagina accesorii Apple face o eroare in magazinul online, ar putea lasa fara adaptoare...

Apple face o eroare in magazinul online, ar putea lasa fara adaptoare Lightning foarte multi clienti

  In “febra” precomenzilor de astazi website-ul Apple le spunea celor care achizitionau un iPhone 5 ca vor primi gratuit un adaptor Lightning de 30 de pini care le va permite sa conecteze la terminal orice fel de accesorii compatibile cu portul USB de 30 de pini. Acel adaptor era prezentat ca fiind oferit gratuit de catre Apple, insa informatia s-a dovedit a fi eronata, compania retragand textul din imagine de pe propriul website la scurt timp dupa ce ea a devenit publica. Deocamdata Apple nu a spus daca va oferi sau nu adaptoare gratuite celor care au facut o comanda avand acest text in fata, insa corect ar fi sa piarda o suma infima si sa isi respecte cuvantul.

  In momentul de fata compania investigheaza problema aparuta in sistemul sau si daca s-ar hotara sa ofere cateva sute de mii de adaptoare va pierde cateva milioane/zeci de milioane de dolari, insa va castiga foarte multe la capitolul imagine. Fiind seriosi acum, Apple are bani pentru o “investitie” in imagine si corect ar fi sa isi admita greseala si sa ofere adaptoarele gratuite.

 • Raz

  Nu ar fi o investitie in imagine ptr ca nu este un eveniment memorabil. In al doilea rand nu adaptorul te convinge sa cumperi telefonul si nu cred ca se supara nimeni in asa fel incat sa anuleze comanda. Dar da, frumos ar fi sa le dea :)).

 • Tenou

  TREBUIE sa le dea din moment ce asta scrie asta se face. Oamenii aia deja au platit si daca nu primesc pot sa dea in judecata Apple si o sa piarda mult mai mult.

 • Cosmin

  Nu pierd $29 per adaptor ci $2 per adaptor cat este de fapt costul real de fabricare. In tot weekend-ul acesta nu se vor vinde mai mult de 8 milioane de device-uri. Deci pierderea e departe de a fi de “zeci de milioane”…

 • crocodilu

  ar fi fost frumos sa le dea gratis cu telefonul, sau macar la un pret modic, nu la nesimtire cu 30-40$. Sau 45$, cum e ala din poza.

  45$ pt un r…t de cablu adaptor, chiar exagereaza cateodata.
  O sa vina de la chinezi cu 1-2 $ cat de curand.

 • sa fim seriosi toti cei care si-au comandat iPhone 5 vor primi tot ceea ce le este promis nu cred ca ar lasa Apple o eroare sa le indispuna clientii la nivel global 🙂

 • O sa dea linistit Ma’ man… Customer service no.1. Am patit’o eu pe pielea mea in america…cand pleci pe taramul Apple?

 • Nic eComenzi

  45$ pt un cablu?

  Abuz!

 • Serban

  Nu este cablu.
  @zaone: acuma ca stim cam suficient despre produsele noi aparute…ceva surse zvonuri noi in legatura cu conferinta octombrie? ceva despre noi iMAC sau ipad mini?
  Mersi

 • Syan

  cine are nevoie de adaptor, orice idevice vine cu cablu lui, iar piata o sa se satureze de facaturi de 10lei.. oricum noul tip de mufa v-a fi standardul pt multi ani deacum

 • Bogdan

  Nu cred că le vor da gratis. În primul rând, chestiile alea nu au cum să încapă în cutia telefonului. În al 2-lea rând probabil că nici nu au adaptoare câte telefoane și în al 3-lea rând, probabil că cei care au auzit de această greșeală sunt foarte foarte puțini….

 • Madalin

  Fratilor, nu incercati sa motivati voi ce decizii ia Apple!
  Evident ca nu va da acest adaptor gratis. Nu a facut recall pentru milioanele de Iphone-uri 4 cu probleme evidente de semnal. Mai rau, ne-a invatat cum sa tinem corect telefonul la ureche.
  Gata, eroarea asta se va face uitata. Si cand ma gandesc ca unii chiar spera la pomana de la Apple.
  Cum zicea cineva mai devreme: 1-2 dolari de la chinezi si rezolvi elegant problema si dai peste nas Apple-ului cu accesoriile lor exagerat de scumpe.

 • Serban

  Exagerat de scumpe dar de calitate…am vazut chinezarii si intr-adevar merg..dar ajungi fara invelis pe ele..practic simti cum trece curentu prin mana ta cand vrei sa deconectezi

 • Mama ce carcotasi mai sunteti… Incredibil de prost vorbiti…