Apple a fost uimita de numarul mare de precomenzi plasate pentru iPhone 5

  iPhone 5, terminalul dezamagitora pe care putini si-l doresc, este gata sa stabileasca un nou record de vanzari pentru Apple, primul lot de unitati puse in vanzare fiind precomandat de 20 de ori mai repede decat in cazul iPhone 4 sau iPhone 4S. Numarul celor care au plasat o precomanda pentru iPhone 5 pare a fi foarte mare, un purtator de cuvant al Apple afirmand acum cateva ca, compania a fost uimita de raspunsul pozitiv primit de la un numar atat de mare de clienti. Desigur ca nu s-au oferit cifre privitoare la numarul de terminale precomandate, insa dupa weekend-ul lansarii Apple ar trebui sa anunte oficial cate terminale a vandut.

Preorders for iPhone 5 have been incredible, Apple spokeswoman Nat Kerris told AllThingsD. We’ve been completely blown away by the customer response.

  In momentul de fata orice comanda plasata pentru iPhone 5 este livrata in 2 – 3 saptamani, o perioada de timp mai mica decat in alti ani, dar acum Apple are mai multi parteneri care produc mai multe unitati ale iPhone 5 in fiecare zi.