iTunes Store-ul are o mare problema

  Acum mai bine de o saptamana v-am spus ca Apple a facut cateva modificari in iTunes Store-ul sau si ca unele elemente nu functioneaza. Din pacate, in cazul meu, problema a ramas in continuare nerezolvata, atat in Windows cat si in OS X. Butoanele superioare principale de navigare prin magazin nu functioneaza indiferent cat as apasa pe ele, insa butoanele din submeniuri functioneaza fara probleme. Nu stiu ce anume a afacut Apple cu aceste butoane, nu stiu de ce ele refuza sa functioneze, insa problema are 10 zile si nu a fost rezolvata.

  Apple va lansa in curand o noua versiune a iTunes care va aduce unele elemente noi, insa nu cred ca totul are legatura cu aceasta modificare. La mine problema persista, dar sunt curios sa aflu daca voi ati intampinat-o si daca ati rezolvat-o.

29 COMENTARII

  1. La mine era problema inainte de 10.7 si persista si acum si tre sa intru la update-uri si dca am update-uri dau pe done si imi intra in apps. E stresant sper sa o rezolve mai repede.

  2. Am verificat acum, am si o sagetica langa butoane(aps…). Doar daca apas pe sagetica ies elementele mai departe selectabile. Deci nu am problema sus mentionata. Sorry.

  3. Nasol, problema apare numai în Appstore-ul din România, pe cel din SUA funcționează perfect…. Cam atât despre respectul arătat de Apple față de noi….. În momentul ăasta sunt un fan Apple ofuscat …. oare filme când or apărea în Appstore ?

  4. Eu nu am intampinat problema asta la iTunes, dar am o problema cu WhatsApp Messenger. Mai exact atunci cand dau refresh la favorite, imi adauga in lista de favorite toti prietenii care folosesc WhatsApp. Am facut un clip in care sa arat problema.
    http://youtu.be/LcN97HvHgGQ
    Mai intampina cineva problema asta?

  5. aceeasi problema windows 7 🙁 , nuj ce sa zic, poate apple a facut-o intentionat ( doar spun nu stiu prea bine) dar e stresant sa te uiti in toate categoriile alea…

  6. Aceasi problema am intampinato si eu si nu numai in ITunes ci si pe alte websiteuri, tin sa cred ca este o problema generala in tot domeniul IT, la fel ca si noile drivere pt diverse componente ale unui pc care le instalezi, iar dupa dau crash asa din senin. Nu stiu exact care ar fi problema sau de unde se trag toate acestea dar cu siguranta daca sar intampla doar pe un PC as spune ca are acel pc o problema, dar aceasi problema persista pe multe PC-uri si laptopuri, iar foarte multi le vand pe net pe bani foarte putin sa scape de acestea cat inca mai functioneaza, nestiind ca este doar o problema de drivere, iar altii profita de acest aspect si fac multi bani :))

  7. La mine a apărut problema la iTunes 10.6.3 imediat după ce a fost modificat butonul,din”app store” in “apps”,când ai scris acel articol in care apar modificări in iTunes si de atunci nu merge deloc.

  8. @zRR DACA nu ma insel la fav. iti baga toate persoanele care au iphone din lista ta si presupun ca folosesc si WatsApp 🙂

  9. Mie pe iTunes 10.7 nu-mi sincronizeaza pozele cum trebuie.
    Adica le pune haotic pe telefon, cam jumate din poze sunt puse in alte albume, nu asa cum sunt aranjate de mine in folderele care trebuie.
    Am sincronizat de zeci de ori, am stins/aprins telefonul, am dat restart la pc, am sters ipod photo cache, am sincronizat iar, etc.
    Nu inteleg, de fiecare data cand sincronizez, imi muta unele poze in alte albume.
    Ceva pareri cum as remedia problema ? Nu cred ca e de la windows, am Windows 8 Pro cu licenta de la Microsoft. Pana sa fac update la 10.7 nu am avut nici o problema de genul asta.

  10. In windows nu am probleme dar pe telefon am o problema pe care nustiu cum sa o rezolv am scris si pe forum dar se pare ca nimeni nu stie iar cei de la apple nu prea ma ajuta. Cand ma duc in appstore la update primesc un mesaj foarte neplacut “Cannot connect to iTunes Store” are cineva idee multumesc