Primele adaptoare de 30 de pini facute de producatori terti apar pe internet

  Dupa lansarea iPhone 5, Apple a lansat si un adaptor care permite utilizatorilor sa conecteze la Lightning dock-ul iPhone 5 accesorii facute pentru portul USB de 30 de pini al celorlalte iDevice-uri. Desi s-a spus ca Apple va vinde acel accesoriu pentru doar 10$, in realitate compania il vinde la pretul de 30$ si asta i-a suparat pe multi. Vestea buna vine de la producatorii de accesorii terte deoarece pe Amazon au aparut deja adaptoare asemanatoare care au un pret de pornire de numai 18$.

  Se zvonea ca Apple va fi singurul furnizor al acestui gen de adaptoare, insa informatia se dovedeste a fi falsa si acest lucru este imbucurator deoarece vom putea cumpara adaptoare la preturi mult mai mici.

17 COMENTARII

  1. Prefer sa platesc unul original decat sa scrie pe el Nanotch 该快腌. Iei unul original si nu mai ai treaba 6-7 ani pana cand se schimba din nou.

  2. E vorba de tipul dock-ului care va ramane in iDeviceuri ani buni de azi inainte .

    Eu nu am schimbat nici un incarcator sau cablu in 3 ani, altul decat cel avut in cutie . Nu cumparati chinezisme facute dupa ochi .

  3. incarcatoarele sunt ok, normal, ce sa se strice la alea….

    Cablurile in schimb sunt praf, se rupe plasticul dupa un timp pe la fiecare indoitura.
    Am unele care stau pe birou, relativ nemiscate, si arata ca dupa razboi.

    Prefer 15 bucati de 2$ din China decat unul de 30$, evident tot din China.

  4. Asa este , cel mai bine este sa folosesti incarcator original si sa ceri garantie la el , daca este achizitionat separat de device .

  5. Un incarcator se foloseste in general pentru a incarca un device. A nu se folosi pe post de plici de muste, cablu de rufe, capcane pentru soacra sau sotie etc. Daca se foloseste cu ingaduinta va tine (valabil in general pentru cele originale ale caror materiale sunt ok). Chinezii le fac din plastic PET ,eventual, cu cat mai putine sarme de CU, sa se incadreze in 2$.

  6. V-ati invatat sa dati banii pe firma,am cumparat un cablu copie a celui de la Apple pe care l-am folosit mult mai mult ca cel original,e un cablu pana la urma,daca e folosit cum trebuie tine…

  7. Cablurile Apple tot in China sunt facute, tot plastic si cauciuc sunt. Se rod si se distrug la fel de repede ca facaturile. Dar, problema cea mai mare nu e cu cablurile de incarcat, ce le folosesti relativ rar si stau cam in acelasi loc. Problema maaare de tot e cu castile. 4 perechi am avut, 4 s-au dus dupa o utilzare medie dupa maxim 6 luni. Am luat unele de la un Samsung modest care se aud si mai bine, si le am deja de un an.
    Wei Sheneeee? Ce mai zici de asta? Cum sa dai 30 de dolari pe un adaptor ca e original? Tu gandesti corect? Nu am nimic cu noul Lightning Dock , e foarte buna trecerea, mi se pare un pas adevarat inainte alaturi de procesor mai puternic si Ram pentru Iphone 5, dar nu sa ceri atatia bani pentru un adaptor. Ori nu ne intelegem bine, ori ai tu prea multi bani de aruncat in Romania asta.

  8. Un cablu original Apple acasa, un Belkin la birou folosite relativ egal. Apple a cedat primul (mansonul la imbinarea cu conectorul spre iDevice).