iPhone 5 este parodiat peste tot pe internet(comic)

  Daca nu v-ati saturat inca de glumele facute pe seama noului iPhone 5, atunci va prezint cateva imagini care poat vor genera un zambet pe fata voastra.

22 COMENTARII

  1. Da, desigur ca vei putea folosi acelasi id. Aplicatiile cumparate vor ramane permanent pe contul tau. Pur si simplu te duci in lista de aplicatii cumparate si le descarci.

  2. Scuze ca fac off-topic dar daca stie cineva ce inseamna gevey pt iphone 4s? Ca ma gandeam sa-mi vand s2 sami i-au 4s si am gasit pe cineva si a zis ca are cu gevey? Care sunt avantajele si dezavantajele?

  3. O “parodie” reala e facuta de Jimmy Kimmel. Cautati pe youtube cum li se prezinta americanilor noul iPhone 5 (un 4S de fapt).
    Acolo sa vedeti reactii TARI !

  4. Gevey este un cip care se pune pe cartele ca sa mearga in orice retea pt ca telefonul este codat pe o anumita retea si costa mai putin in gevey decat sa il decodeze sa mearga pe orice retea.. Dar mie nu kmi plac aceste gevey pt ca nu merg pe toate viber tango facetime etc.. Pt 3, 4 mil in plus mai bn iei unu decodat

  5. Cred ca ar fi super misto ca samsung sa copieze si pozitia mufei de incarcare, sa poti incarca telefonul cu un stick cu acumulator in el si asa samsung galaxy/note sau cum ii mai spun aia,ar arata ca o paleta, cu tot cu maner sau ar semana cu o lopata :))