FaceFighter Ultimate, iBowl, Let`s Golf – Aplicatiile gratuite ale zilei

1

De cate ori nu ati simtit nevoia sa loviti pe cineva in fata dar cu bun simt v-ati abtinut? Daca totusi vreti cumva sa va descarcati de nervii cumulati aplelati la aplicatia FaceFighter. Nu trebuie decat sa selectetati o poza cu un “prieten” din albumul foto care va inlocui karatistul din imaginea presetata si apoi puteti incepe sa ii serviti pumni. Aplicatia este disponibila atat pentru iPhone cat si pentru iPad.


Pretul initial:
Nume:
FaceFighter Ultimate

Gratuit

s

Developer: Appy Entertainmen…
Universala
Categoria: Games


Descriere: If it has a Face, you can Fight it! FaceFighter Ultimate is the fighting game where YOUR FRIENDS are your foes!

Rage Up with all-new Anger Pills!

FaceFighter Lite is now FACEFIGHTER ULTIMATE! With over seven million downloads, FaceFighter is the world’…


Dimensiunea aplicatiei este: 34.0 Mb


 

iBowl este cea mai noua si usoara metoda de a juca bowling pe iPhone. Pur si simplu balansati iPhone-ul ca pe o bila de bowling si vedeti cat de multe strike-uri reusiti sa dati!


Pretul initial:
Numele:
iBowl

Gratuit

s

Developer: SGN
Categoria: Games


Descriere: iBowl is one of the most popular games ever released for the iPhone and iPod touch, and has been installed by millions of people! iBowl lets you practice by yourself or compete in bowling games over the in…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.8 Mb


Let`s Golf : Let´s Golf! Lite este cea mai buna simulare de golf pentru Apple, iPhone sau iPod Touch “echipata” si cu posibilitatea de a juca si cu alti prieteni. Apucati crosa,  balansati-va si rugati-va pentru o lovitura excelenta!!


Pretul initial:
Nume:
Let’s Golf! ® 3

Gratuit

s

Developer: Gameloft S.A.
Universala
Categoria: Games


Descriere: The worlds most exciting golf odyssey returns with more great new features that youve been waiting for! Everyone can join in this fun and exciting golf adventure. Create your avatar and challenge friends & opponents from across the globe in golf tournamen…


Dimensiunea aplicatiei este: 725.3 Mb


NervSounds : Daca vreti ca prietenilor dumneavoastra sa li se faca pielea de gaina descarcati aplicatia NervSounds, pentru iPhone sau iPod touch, care reproduce diferite situatii in care se produc sunete enervate.

Pretul initial:
Numele:
NervSounds

Gratuit

s

Developer: Valup Technology,…
Categoria: Entertainment


Descriere: “NervSounds” reproduces the situations of irritating noises. Carry these horrible sounds in your pocket just for a joke, self-torture, or training of your ears.

How to use:
Select your favorite scene fro…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.2 Mb