Google Maps ar putea reveni in iOS 6 daca Apple o publica in App Store?

21

  In ultimele luni de zile s-a zvonit ca Google ar urma sa publice in App Store o versiune a Google Maps care ar functiona precum aplicatia disponibila in iOS 5, iar cei de la The Guardian reafirma acest zvon. Ei sustin ca la Apple ar fi fost trimisa deja o versiune a Google Maps pentru iOS 6, compania din Cupertino trebuind doar sa accepte aplicatia celor de la Google pentru a ne reoferi posibilitatea de a ne bucura de un sistem de harti gratuit pe toate iDevice-urile noastre.

The same sources say that Google is preparing a Google Maps app for iOS6, which will appear in time. No official statement has been made and there will inevitably be questions over whether Apple will approve it in the App Store. (Apple might not, on the basis that it “competes with existing functionality”, but would invite a further backlash if it did.)

  Informatiile celor de la The Guardian sunt negate de catre Apple prin vocea lui Jim Dalrymple, deci teoretic nu ar trebui sa existe in proces de review vreo aplicatie a celor de la Google. Adevarul nu cred ca il vom afla prea curand deoarece niciuna dintre companii nu a facut vreo declaratie pe marginea acestui subiect, insa ar fi grozav ca o aplicatie Google Maps pentru iOS 6 sa existe in App Store.