Google Maps ar putea reveni in iOS 6 daca Apple o publica in App Store?

  In ultimele luni de zile s-a zvonit ca Google ar urma sa publice in App Store o versiune a Google Maps care ar functiona precum aplicatia disponibila in iOS 5, iar cei de la The Guardian reafirma acest zvon. Ei sustin ca la Apple ar fi fost trimisa deja o versiune a Google Maps pentru iOS 6, compania din Cupertino trebuind doar sa accepte aplicatia celor de la Google pentru a ne reoferi posibilitatea de a ne bucura de un sistem de harti gratuit pe toate iDevice-urile noastre.

The same sources say that Google is preparing a Google Maps app for iOS6, which will appear in time. No official statement has been made and there will inevitably be questions over whether Apple will approve it in the App Store. (Apple might not, on the basis that it “competes with existing functionality”, but would invite a further backlash if it did.)

  Informatiile celor de la The Guardian sunt negate de catre Apple prin vocea lui Jim Dalrymple, deci teoretic nu ar trebui sa existe in proces de review vreo aplicatie a celor de la Google. Adevarul nu cred ca il vom afla prea curand deoarece niciuna dintre companii nu a facut vreo declaratie pe marginea acestui subiect, insa ar fi grozav ca o aplicatie Google Maps pentru iOS 6 sa existe in App Store.

21 COMENTARII

  1. nu cred ca vor publica google maps. daca o fac inseamna sa recunoasca inutilitatea apple maps si cel mai grav toata lumea va folosi google maps iar apple nu doreste asta. deci slabe sanse, parerea mea, sa vedem aplicatia google maps in app store.

  2. Ar fi bine sa fie si chiar pe bani! Dar cred ca nu o vor accepta de moment din orgoliu si intre timp s-o implementeze pe a lor.

  3. s-au cam grabit cu aplicatia asta,puteau sa mai astepte si s-o lanseze in momentul in care era la nivelul lui Google…dar totul incepe cu beta si nu se mai termina…sper sa lase aplicatia Google in Appstore atunci cand va fi lansata…

  4. Nu pot sa ma abtin dar toata planeta stie ca Apple “inoveaza” permanent iar produsele sunt “extraordinare, fantastice, fabuloase”!
    Rezultatul… in imaginile de mai sus! 🙂 🙂 🙂

  5. Nici nu ma intereseaza noua Maps..si nici nu voi conduce folosing Maps … am prins reducerea aia la Navigon Europe si este “sfanta” .Nu dau Navigon Europe pe nici alta aplicatie de navigare

  6. in alte tari da,Navigon e ca si Google Maps,dar in Romania “sufera” pe alocuri,deci are unele lipsuri de actualizare….asta intre Deva si Bucuresti pe Brasov,cu siguranta are lipsuri si in alte zone din tara…

  7. Experienta in utilizarea cotidiana la google maps este inedita. Te duci la un nenorocot de oras si cu google maps ai toate sensurile unice , nu te invarti precum curca. Garmin e varza, ca si Igo.
    Am invatat acesta lectie dura din experienta…
    Cine nu are permis auto si nu se duce in orase straine lor, nu va intelege randurile de fata…
    Restul e cancan…