Prima Pagina Apple Lansarea iPhone 5 a motivat hotii sa fure terminale in valoare de...

Lansarea iPhone 5 a motivat hotii sa fure terminale in valoare de sute de mii de dolari din mai multe orase de pe glob

  Acum cateva ore v-am spus ca in Japonia terminale iPhone 5 in valoare de 100.000$ au fost furate din magazinele mai multor operatori de telefonie mobila, insa situatia nu este singulara deoarece acelasi lucru s-a intamplat si in Murfreesboro, sau Londra. In Londra un magazin al operatorului O2 a fost jefuit de 252 terminale iPhone 5 in valoare de aproape 250.000 de dolari, un angajat de 23 de ani fiind suspectat pentru furturi. In orasul Murfreesboro au fost furate terminale iPhone 5 si tablete iPad 2 in valoare de peste 100.000$ de la un magazin Best Buy, hotii alegand o perioada potrivita pentru a comite jaful.

  Practic lansarea iPhone 5 a determinat multi hoti sa din case pentru a fura dispozitive electronice extrem de scumpe si extrem de dorite, iar partea cea mai proasta este ca unii nu vor putea sa le cumpere de la respectivele locatii.

 • Vasi

  Poi acele deviceuri cand vor fi activate nu se va putea afla locația lor? Poate asa se va ajunge la informații despre hoți, prin intermediul cumparatorilor la negru! 😉

 • Symplu

  Asta e si intrebarea mea. Daca iau in i5 de la cineva si e furat nu mi-l confisca?

 • Turcu Alin

  ia zi zaone vorba lu’ “Symplu” avem parte de ele sau nu?!!!!!!

 • 10.135.122.99

  Sunt In drum spre Romania, maine vedem anunturi pe stiutul site de vanzare online….