Prima Pagina Apple Lansarea iPhone 5 a motivat hotii sa fure terminale in valoare de...

Lansarea iPhone 5 a motivat hotii sa fure terminale in valoare de sute de mii de dolari din mai multe orase de pe glob

emag revolutia preturilor mobil

  Acum cateva ore v-am spus ca in Japonia terminale iPhone 5 in valoare de 100.000$ au fost furate din magazinele mai multor operatori de telefonie mobila, insa situatia nu este singulara deoarece acelasi lucru s-a intamplat si in Murfreesboro, sau Londra. In Londra un magazin al operatorului O2 a fost jefuit de 252 terminale iPhone 5 in valoare de aproape 250.000 de dolari, un angajat de 23 de ani fiind suspectat pentru furturi. In orasul Murfreesboro au fost furate terminale iPhone 5 si tablete iPad 2 in valoare de peste 100.000$ de la un magazin Best Buy, hotii alegand o perioada potrivita pentru a comite jaful.

  Practic lansarea iPhone 5 a determinat multi hoti sa din case pentru a fura dispozitive electronice extrem de scumpe si extrem de dorite, iar partea cea mai proasta este ca unii nu vor putea sa le cumpere de la respectivele locatii.

emag revolutia preturilor articole
 • Vasi

  Poi acele deviceuri cand vor fi activate nu se va putea afla locația lor? Poate asa se va ajunge la informații despre hoți, prin intermediul cumparatorilor la negru! 😉

 • Symplu

  Asta e si intrebarea mea. Daca iau in i5 de la cineva si e furat nu mi-l confisca?

 • Turcu Alin

  ia zi zaone vorba lu’ “Symplu” avem parte de ele sau nu?!!!!!!

 • 10.135.122.99

  Sunt In drum spre Romania, maine vedem anunturi pe stiutul site de vanzare online….