CallLockScreen iti permite sa blochezi ecranul in timpul apelurilor

CallLockScreen este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti bloca ecranul propriului terminal in timpul apelurilor voce. Tweak-ul utilizeaza senzorul de proximitate pentru a bloca ecranul in timpul apelurilor, iar acest lucru va asigura de faptul ca nu veti apasa din greseala pe butoanele active in timpul unui asemenea apel. Tweak-ul este util numai pentru cei care au probleme cu senzorul deprosimitate, restul utilizatorilor beneficiind de sistemul disponibil deja in iOS.

CallLockScreen poate fi cumparat din Cydia la pretul 1.99$.

9 COMENTARII

  1. Nu inteleg la ce ajuta. Ecranul e blocat oricum de senzorul de proximitate. O dam in androidisme? (androidisme = fel de fel de tweak-uri care de fapt sunt copilarii si nu sunt necesare absolut deloc, dar cu care utilizatorii Android se lauda)

  2. de ce nu pot folosi youtube in varianta dekstop din safari?
    primesc erorare cum ca trebuie instalat flashu pe dispozitiv, chiar daca am activata optiunea html5 a youtubului, dar asta nu se intampla la toate videourile (din ce-am realizat doar la alea ce sunt hd primesc eroarea asta)
    patiti si voi ? vreo solutie?

    am ipad 3, ios 6! (nu ma intereseaza aplicatia youtube din app store)

  3. @Dx .. iphone 4/4s au probleme cu acel senzor datorita pozitionarii sale uneori in timpul convorbirii se activeaza ecranul daca misti tel ..asa ca pt unii e foarte utila aplicatia .

  4. @Florin vezi tu dak nu ai iphone nu prea stii ca dak apesi butonul de sus atunci cand vorbesti normal se inchide convorbirea. pe difuzor sau casti nu se intampla asta

  5. Ahaaa… :). Am iphone! Doar ca nu am avut probleme cu senzorul de proximitate si de fiecare data cand am apasat pe butonul de sus eram conectat la casti. Habar nu aveam ca daca apesi si fara casti se inchide.

  6. […]   CallLockScreen este un tweak prezentat de catre mine acum cateva saptamani cand v-am spus ca el blocheaza LockScreen-ul iDevice-urilor voastre in timpul apelurilor telefonice. Ideea este de a elimina necesitatea de a utiliza senzorul de proximitate pentru a raspunde la apeluri, aceasta componenta a iPhone-ului avand uneori probleme de functionalitate. Tweak-ul functioneaza de indata ce este instalat si pentru a utiliza terminalul in timpul unui apel trebuie doar sa il deblocati. […]