Unele terminale iPhone 5 au bateriile desfacute de carcasa(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5qctM18D4RI[/youtube]

  Desi pare greu de crezut, unele terminale iPhone 5 au probleme si cu… bateriile. In clipul video de mai sus ne este demonstrata aceasta problema si initia ea se manifesta prin emiterea unor sunete ciudate in interiorul carcasei atunci cand dispozitivul este scuturat. Unii utilizatori se plang pe forumurile Apple din cauza acestei probleme, altii au mers la magazinele companiei si angajatii au aplicat putin adeziv pe baterie, dupa care au trimis clientii acasa.

  Se pare ca intreaga problema are legatura cu adezivul bateriei care nu ar fi fost uscat suficient si a determinat o despreindere a bateriei. Desi problema se rezolva usor la magazinele Apple, ea nu trebuia sa existe si din pacate confirma din nou cat de fragile sunt aceste dispozitive.

16 COMENTARII

  1. “altii au mers la magazinele companiei si angajatii au aplicat putin adeziv pe baterie, dupa care au trimis clientii acasa”

    bai esti nebun le dadeam cu rahatul lor chinezesc in cap si ceream banii inapoi :))

  2. Nu e bine deloc pentru un produs premium…parca mi ciuda când vad ca astia de la Apple nu au înțeles nimic din “pretentiile” lui Steve Jobs.

  3. Si Steve Jobs daca era ce facea? Primul Iphone a avut o gramada de probleme cu soft-ul. A iesit in verisunea beta si aveau ceva probleme si cu finisajele ( la al meu nu era aliniata bine partea de aluminiu cu partea inferioara de plastic ). 3g-ul a fost mai lent si decat 2g-ul. 3g-ul si 3gs-ul erau plasticarii daca ar fi sa o luam dupa fanboy-i Apple. Sa nu uitam de problemele mari de semnal ale Iphone-ului 4. Si de baterie. Si ceva cu display-ul. Si erau pe vremea lui Jobs.
    Pacat de atatea probleme la orice Iphone la ce pret pretind totusi.

  4. Dar ce bine zici @Madailn, ca primele 3 iphonuri au fost cu caracasa din plastic, toti taceau nu ziceau nimic, au dat de iphone pe sticla si toti sar acum de cur in sus ca restul telefoanelor sunt plastice, dar au uitat ca au avut si ei un plastic in buzunar. Cel mai rau lucru, sa uiti de unde ai plecat.