Prima Pagina aplicatii PassWallet – versiunea pentru Android OS a PassBook-ului din iOS 6(Video)

PassWallet – versiunea pentru Android OS a PassBook-ului din iOS 6(Video)

[youtube]http://youtu.be/MHc6gWfyJac[/youtube]

  Apple a lansat aplicatia PassBook in iOS 6, iar in Google Play deja a ajuns o aplicatie care face, in mare, acelasi lucru, dar se numeste PassWallet. Aplicatia este capabila sa inregistreze acelasi gen de informatii precum PassBook-ul din iOS 6, le afiseaza intr-un mod oarecum asemanator si desigur ca functionalitatea asemanatoare este cea mai importanta. Apple va lua desigur act de existenta aplicatiei si probabil va incerca sa o retraga din Google Play, insa nu ma asteptam ca o companie sa introduca atat de repede in magazinul Google o aplicatie facuta dupa ideea celor de la Apple.

  Aplicatia o gasiti aici in Google Play si sunt curios daca Apple va incerca sa o retraga de acolo sau o va lasa.

 • Andrei78

  Se putea sa nu copieze/clineze Android asta ?

 • Bogdan

  Imi dati va rog un nume de aplicatie pentru pastrarea datelor de card, parole, etc?

 • Anonim

  Ben daca ai chef sa ne povestesti plasticul japonez dute si joaca tetrix, ce ne pasa noua de ce scot google ca altceva oricum nu au stiu,fara suparare daca nu ai habar despre ce e vorba nu mai da commenturi pe aici

 • Anonymous

  @Bogdan: Lemon Wallet 🙂
  __________________________
  Da, intradevar Apple a invitat Passbook-ul si tot respectul pentru ei, dar mi s-ar parea normal ca in viitor toate telefoanele de pe piata sa aiba asemenea functii, acesta este viitorul :)!

 • Anonymous

  La cum vorbiti parca Google e de vina pentru aplicatie .. in primul rand va asigur ca aplicatia nu va fi retrasa deoarece apple nu are nici o putere in GOOGle play oricat de tare nu sar incorda ei iar 2 orice developer poate sa dezvolte orice aplicatie cu sau fara voia lui Apple .. asta inca nu ajunge la voi se pare .

 • Anonymous

  Avocatii android -Google de serviciu uita cat tipau ca s-a copiat o pictograma banala de ceas, dar nu recunosc ca daca nu era Apple n-ar fi stiut cum sa faca un smartphone ;mai ieri ziceati ca e o prostie o astfel de aplicatie ,ca si Siri de altfel, si iata,cand copiaza si Google ideea totul e ok ,dar invers nu ,nu e voie .

 • Point

  Mai domnul 6 tu poti sa pricepi un lucru sau nu?Nu google a facut acea aplicatie ci un utilizator X sau ghita cum vrei tu sa il numesti…..In appstore apple sunt sute,mii de aplicatii tepe care nu fac decat sa iti fure bani,cumva apple face acele aplicatii,ia raspunde tu?

 • Razvan

  Sa nu incepem iar… Google Wallet exista din septembrie anul trecut si face exact ce face PassBook. http://www.google.com/wallet/

 • Anonymous

  Apple nu are cum sa retraga ceva din Google Play – cel mult ii poate intenta un proces dezvoltatorului. Dar cum aplicatii de genul asta existau inainte de Passbook, nu o sa faca nimic, pt ca s-ar face de rusine.