Americanii nu pot scoate cablurile Lightning din porturile USB ale propriilor calculatoare

  Daca ati urmarit pana acum cu atentie toate probleme terminalului iPhone 5, atunci va recomand sa va asezati cand cititi acest articol deoarece problema explicata in el este, pentru mine, hilara. Se pare ca unii posesori de terminale iPhone 5 au probleme in a scoate cablul Lightning din portul USB al propriilor calculatoare, problema constand in faptul ca aceste noi conectoare USB ar fi mai lungi decat cele vechi si implicit mai greu de scos. Unele persoane au folosit diverse unelte pentru a scoate cablul USB din calculatoare, altii au mers cu propriile tastaturi la magazinele Apple si echipa Apple Care spune ca problema este cunoscuta, iar cei care au probleme primesc alte cabluri noi.

This happened to me as well. I put the USB cable into my Apple wired keyboard and simply could not remove it. I even tried using pliers (gently—I wrapped a cloth around the cable first). But I just could not get the cable out. I brought the keyboard/Lightning cable into the Apple Store; the Genius gave it a good hard pull and destroyed the cable. In the end, I got a replacement keyboard and cable, but yeah, I won’t be plugging it into the keyboard sockets again… feels like they might have cut corners a bit here. Hopefully it’s not a universal problem.

  Pe forumurile Apple exista doua thread-uri in care este explicata problema si cateva persoane se plang din cauza ei, insa eu nu pot spune ca am avut vreo dificultate in a utiliza acest cablu. Sunt curios daca vreunul dintre voi a fost afectat si daca a fost nevoie sa scoateti cutia de scule pentru a rezolva totul.

14 COMENTARII

  1. Exact asta am patit si eu cand am bagat cablul in usb-ul tastaturii de la mac. A trebuit sa folosesc o surubelnita pe post de parghie ca sa scot mufa in siguranta. Cam nasol…. Uitasem!

  2. intradevar ca opune mai multa forta decat celelalte… dar nu sa folosesc patentul sau aparatul de sudura cu flacara oxiacetilenica :)))

  3. daca sunt ca si acei americani ce-i stiu eu ca nu`s in stare sa ‘repare’ nimic,atunci nu ma mira de au sunat la 911 sa vina cineva sa le scoata cablul ca s-a blocat

  4. repede ca “ie” prosti americani….d’aia suntem noi unde suntem, da dastepti ce suntem si am fost….daia o sa fim mereu ratati…

  5. Mie mi-a ramas stick-ul de la mouse blocat in laptop si nu stiu cum sa-l scot. E si modelul ala foarte mic, deci orice e posibil.

  6. Eu cred ca ar trebui sa zici invers ca e prea scurta partea de unde trebuie sa apuci usb sa il poti scoate cel putin din poze asa reiese

  7. Am bagat cablul de la iPhone 5 in televizor si nici dacă vine Arnold cu Van Damme si toti inteligentii de mai sus si trag de el nu il pot scoate. Trebuie sa intervii cu o surubenita.