iPhone 5 si incalzirea excesiva

  La scurt timp dupa lansarea iPad 3 au aparut foarte multe persoane care au reclamat faptul ca tableta se incalzeste excesiv atunci cand este utilizata pentru jocuri, navigare pe web, etc. iPhone 5 a fost lansat recent si presupun ca unii dintre voi sunt interesati sa afle cum se descurca dispozitivul din acest punct de vedere. Ei bine terminalul iPhone 5 nu se incalzeste mai tare decat iPhone 4S, in testele mele, de fapt nu se incalzeste chiar atat de tare, indiferent daca il utilizati pe post de GPS, pentru navigare pe web, sau pentru jocuri.

  L-am testat in fel si chip, carcasa se incalzeste destul de bine, insa nu mai genereaza acea senzatie de disconfort pe care o aveam cand utilizam iPhone 4S. Presupun ca noua carcasa joaca un rol decisiv in aceasta reducere a temperaturii resimtite de mana utilizatorilor si ma bucur ca Apple a gasit o metoda de a rezolva o problema prezenta la toate smartphone-urile disponibile pe piata la ora actuala. Desigur ca experienta mea poate fi diferita de a voastra, asa ca va intreb cum s-a descurcat iPhone-ul vostru.

13 COMENTARII

  1. Am avut pentru vreo 2-3 ore unul in “teste” saptamana trecuta si pot sa iti pun ca se incingea foarte tare. Excesiv de mult…
    Nu era la incarcat, nu rulam vreun joc complex ceva.
    Pur si simplu l-am folosit ca pe orice telefon cand il iei nou. Singura diferenta era ca rula pe 4G/LTE Swisscom. Poate asta sa fi fost ? Ramane de vazut.

  2. La jocuri nu se mai incalzeste la fel de tare ca si 4S-ul , in schimb la incarcare se incalzeste cel putin la fel de mult ca 4S-ul , dar am senzatia ca e putin mai mult.

  3. Ma temeam si eu ca cel negru va arata oribil cu marginile roase, insa este practic neobservabil. Un prieten si-a luat cu 900$ de pe ebay nou AT&T.

  4. Am observat ca daca sunt pe wifi telefonul se incalzeste foarte putin, ma refer la browsing in safari, descarcare aplicatii din appstore, facebook, nokia here. Insa cand trec pe 3G si fac activitatile mai sus mentionate, telefonul se incalzeste destul de mult. Acelasi comportament am vazut ca il are si cel al prietenei mele. La voi se manifesta la fel? In ceea ce priveste jocurile, doar asphalt 7 am observat ca incalzeste mai mult tel.

  5. nu stiu daca se pune am si eu o replica de iphone 5 cu android Destul de performanta si se incalzeste in zone de sub camera cand navighez mult pe browser si cand descarc

  6. Buna seara, detin un iPhone 5s si pana acum nu l’am folosit cine stie ce, normal doar, putin net, vorbit si 2, 3 poze pe zi. Dar in aceasta seara am instalat niste aplicatii, prin care si ” Spiral 1 Free ” deci tin sa va zic ca dupa maxim 10 minute de jucat, telefon era o caramida incinsa dupa soba, pe putin 40, 50 de grade dupa mine, pratic ma frigea si pe mana, voua cum vi se comporta in acel joc ? O seara frumoasa.